A homlokomnál két oldalt alig van hajam, milyen hajszesszel kenjem, hogy felébredjenek a hajhagymák?
A halántékom fölött, ahol a férfiaknak is kopaszodni szokott, meg ahová a VV Anettnak is beültettek(így hátha jobban tudjátok) alig van pár pihe. Milyen hajszesz segítene az esetlegesen meglévö, de alvó hajhagymákat müködésre bírni?
25N
nem vagyok biztos benne,h ott is el fog kezdeni nagyon nőni,de gondolom,azert valami törtenik:)
én capillant hasznaltam,mikor elkezdett hullani picit a hajam. gyogyszertartba lehet kapni,minden hajmosas utan nedves hajba klell masszirozni-nem kell kimosni. nem zsirosodott hamar a hajam,és par hasznalat utan lehetett latni a pici uj hajszalakat-olyan edik votlak:DD
ha a gyogyszertaros mutat több fajtat is,akkor lehetőleg az atlatszos üvegeset valszd,aminek zöld a teteje. van feketeben is,de az nem hasznalt a zsirosodas ellen-legalabbis nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!