Milyen tapasztalatok van a Bánfi hajszesszel?
Attól függ miért hullott ki, vagy miért ritkult meg...
Az egyik ismerősömnek az autoimmun betegsége miatt kellett szednie egy csomó gyógyszert és kezelésekre is kellett járnia. Ezek miatt marékszámra hullott a haja, míg végül teljesen kopasz nem lett. Mondanom sem kell, hogy ez egy 30as nő számára tragikus. Na, a kezelései végén a Bánfi hajszesszel pillanatok alatt visszanövesztette a lóboncot a fejére.
Nálam viszont nem használt. Nekem genetikailag hullott ki a hajam. Vagyis beindult a férfi kopaszodás már akkor, mikor még 20 sem voltam. Na ezzel nem tudott mit kezdeni ez a készítmény, de még egy plasztikai sebész sem tudta újra kinövesztetni. A haj beültetés, pedig egyáltalán nem úgy működik ahogyan azt elképzeljük.
Pozitívum,hogy tényleg gyorsabban nőtt a hajam..Negatívum az az hogy majd 1 órán a fejen kellett lenni..ezzel nem lett volna gond,de baromi büdös.így áttértem a samponra,mert az rövidebb ideig tart..az is bevált és nem is büdös. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!