Lehet a ricinusolajat Bánfi hajszesszel keverve használni?
Figyelt kérdés
Többet ér, mint külön-külön vagy 'ütik egymást'?2011. márc. 4. 15:24
1/3 anonim válasza:
Csak külön.
Ez nem olyan h összeáll mint a mákostészta.
2/3 anonim válasza:
Én ricinust+ herbavita hajszeszt használok egyszerre! És nekem bevált! Szerintem semmi probléma nem lesz belőle...
;) 19/L
3/3 anonim válasza:
én úgy használom, hogy elsőnek Syoss samponnal mosok hajat, aztán ricinus olajat teszek a hajamra azt hagyom hatni kb 20-30 percig, aztán lemosom tiszta vízzel majd teszek rá bánfi hajszeszt azt 40 percig hagyom a hajamon és utána megmosom kétszer Bánfi samponnal a másodikat rajta hagyom 5 percre majd a végén rakok fel lemosható balzsamot amit felrakok és 2-3 perc múlva lemosom! Nekem egyenlőre bevált! Látványosabban dúsabb a hajam, és már többet is nőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!