A daueroltatás vagy a rendszeres hajvasalás roncsolja jobban a hajat?
Figyelt kérdés
Enyhén hullámos a hajam, de szeretném, hogy vagy göndör legyen, vagy teljesen egyenes. Viszont azt mondják, hogy mind a dauerolás, mind a vasalás ártalmas. Mégis, melyik lenne a jobb választás?
Olyan választ nem kérek, hogy fogadjam el magam olyannak, amilyen vagyok, a kérdés az, hogy a dauer vagy a vasalás roncsolja-e jobbat a hajat. Előre is köszi.
2009. márc. 11. 17:09
1/4 A kérdező kommentje:
Egyáltalán, divat-e még ma a daueroltatás?
2009. márc. 11. 17:10
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem divat már a dauer, aki göndör hajat szeretne az inkább besüti vagy becsavarja, és ez sokkal szebb. A hajvasalás akkor roncsolja a hajat ha nem megfelelőt veszel és ha nem megfelelően használod. A fodrászom azt mondta hogy csak egyszer kell végighúzni egy tincset és akkor nem lesz roncsolja. A legújjabb hajvasalók meg már sokkal kíméletesebbek mint a régebbiek.
3/4 anonim válasza:
A dauer szerintem sem divat már, viszont a hullámos és az egyenes haj az igen! Ha úgy döntessz, hogy vasalni fogod a hajad, használj hajvédő spray-t az megvédi a hajadat a hőtől!
4/4 anonim válasza:
Van két ismerősöm is akinek nagyon szép göndör haja van.
mindig is azt hittem természetes. Nem rég tudtam meg, hogy dauer. Nekik teljesen természetes, szép. Jól kell megcsinálni. Kevésbé macerás mint állandóan csavargatni, sütögetni. Ha van egy jó fodrászod akkor szerintem nyugodtan megcsinálhatod a dauert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!