Honaljizzadás ellen valami ellenszer?
Hát mondani akartam a DEZODORT de látom rossz a helyzeted és sztem menj el bőrgyógyászhoz vannak a patikában is külön féle golyos gyógynövényes dezodorok majd ök adnak valami jót vagy pedig a bőrgyógyász
2009. márc. 11. 17:31
[link]
5 percre lakom a sulitól de mire beértem már akkor megizzadtam, a nap végéről nem is beszélve, aztán kipróbáltam ezt... és azóta semmi :) csak ajánlani tudom
2009. márc. 11. 19:07
énis most vettem nemrég.. egy hete használom azóta semmi izzadságszag semmi folt :D bátran viselem a fehér felsőket :] hála ennek az oldalnak :D eddig életemben nem hallottam erről a solutio anti... -ról :D
de megérte és kemény 300-400ft-ba kerül
2009. márc. 11. 19:47
Az elején (pár hét) nekem is nagyon jó volt a solutio a. ,csont száraz voltam,de egy idö után már nem hatott, mikor magamra kentem rögtön izzadt voltam. Hát nem tudom,lehet,hogy csak én vok ilyen peches :(
2009. márc. 11. 21:23
Az utolsónak mondom hogy 2 lehetőség van: 1.hozzászokott a bőröd a SA-hoz,tehát próbáld ki hogy pár napig nem használod és vastag bő pulcsikban jársz,hogy ne látszódjon az izzadás
2.Akkor kened fel amikor izzadsz és ezért nem szívódik be normálisan a bőrbe,hanem rögtön leizzadod.Ilyenkor érdemes késő este,alvás előtt gyorsan felkenni és mivel este az ágyban nem nagyon izzadunk,nyugodtan beszívódik.
2009. márc. 12. 13:35
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)Ki is probálom!
7/11 A kérdező kommentje:
Megvettem.Ki is probálom majd.De a tájékoztató nem irta h lehet e használni mellé dezodort.Mert nem valami jo az illata(szaga).De érezni ennek az illatát ha pl valaki meletted ül vagy vmi?
Mivel ez a szer teljesen beivódik a bőrödbe és egy csepp izadtságod sem lesz,nincs aminek szaga legyen.Szval semmit sem fog érezni a melletted ülő.Én nem ajánlom a dezodor használatát mivel az AS már így is totál kiszárítja a bőrt,fölösleges még tovább szárítani deo-kkal,de ha nagyon akarsz használni akkor valami ápoló v. sensitive dezodort használj!
2009. márc. 13. 14:04
9/11 anonim válasza:
[link]
ez az amiről beszéltek? és hogy kell ezt felvinni a honaljra ?
2014. febr. 16. 12:24
Ez az,igen. Vattára teszel belőle és bekened vele a hónidat.
2014. febr. 16. 16:16
Kapcsolódó kérdések: