Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásra ellenszer?

Pattanásra ellenszer?

Figyelt kérdés
Ma vettem észre, hogy az arcomon egy elég nagy pattanás van kinyomtam, hogy legalább ne dudorodjon. Hogyan tudnám eltüntetni? Alapozóval egy nap alatt begyullad? Vagy valami házi praktika? Élesztős pakolást akarom kipróbálni. Előre is köszi
2011. aug. 10. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem az alapozótól nem szokott begyulladni, de nem is nagyon fedi el, szerintem a korrektor jobb. Praktikákat nem tudok...
2011. aug. 10. 19:04
 2/11 A kérdező kommentje:
Alapozom van csak korrektorom nincs :( Valami praktika jól jönne
2011. aug. 10. 19:05
 3/11 anonim válasza:

Élesztős pakolás nagyon jó, szépen megtisztítja az arcod, de a pattanást nem teljesen biztos hogy leszárítja.

De csinálhatsz olyat is, hogy éjszakára raksz rá kis fogkrémet, reggel pedig lekapod, és már csak a helye lesz meg, amit lefertőtlenítessz. Nekem ez általában be szokott jönni ilyen "vészhelyzetek'ben.

2011. aug. 10. 19:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Az élesztős pakolásba mi kell? Amúgy a fogkrém mindegy, hogy milyen?
2011. aug. 10. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Lángvágó
2011. aug. 10. 19:18
 6/11 anonim válasza:
Bármilyen tonik jó rá de a legolcsóbb egy sima szappan vagy fogkrém
2011. aug. 10. 19:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Értem, azért köszi kedves 2. válaszoló. :)
2011. aug. 10. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Élesztős pakolásba elég az élezstő és egy kis víz, hogy szépen fel tudd kenni, mert a magas B vitamin tartalma miatt segíti a bőr regenerálódását és gyulladáscsökkentő. Ha van otthon őrölt szegfűszeg azt tegyél bele, mert az még erősebb gyulladáscsökkentő...

Alapozótól tuti nem fog begyulladni, nekem pl a bőrgyógyász kifejezetten javaslta, hogy amíg nem múlnak el a pattanásaim addig használjak alapozót, mert egyrészt akkor kevesebbet foglalkozom a pattanásaimmal is, másrészt a jó minőségű alapozók ápolják és védik a bőrt...

2011. aug. 10. 20:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló épp rajtam van a pakolás :D remélem használni fog... Akkor nyugodtan viszek fel holnap alapozót az arcomra :)
2011. aug. 10. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem az Avonos termékek váltak be,előtte sok apró pattanás volt az arcomon azóta pedig alig van rajta egy. [link] [link] :)
2011. aug. 13. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!