Kiszőkítsem a bajuszom?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok nem vastag és nem is hosszú de látszik a bajuszom és eléggé zavaró mer ha lejön a púder már látszik:S és méha látom h a barátom nézi nem mond semmit de kb világosban nem nagyon szeretek totál a szemébe nézni:S kiszőkítsem nem rontja el a kozmetikus?2009. márc. 11. 16:02
11/12 anonim válasza:
én is ugyanezekkel a gondokkal küzdök épp :D:D és ilyen szőkítőport hol lehet kapni? pl dm?
12/12 anonim válasza:
Szia a gyantázást nem ajánlom ugyanis megerősödik.
Viszont 17-19 éves korban(egyénenként változo) az egész testeden kihullanak a szörszálak már ahol kitud...(pl hogyha 12 éves korod óta borotválod a lábad ésmár annyira megerősödött akkor valószinü nem) Viszont a (z érintetlen (gyantázásra értem nem szőkítésre) bajusz mindenkinél kihullik de hogyha addig gyantáznád akkor sajna nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!