Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kiszőkítsem a bajuszom?

Kiszőkítsem a bajuszom?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok nem vastag és nem is hosszú de látszik a bajuszom és eléggé zavaró mer ha lejön a púder már látszik:S és méha látom h a barátom nézi nem mond semmit de kb világosban nem nagyon szeretek totál a szemébe nézni:S kiszőkítsem nem rontja el a kozmetikus?
2009. márc. 11. 16:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Pont ezt a kérdést akartam feltenni. Félek kiszőkíteni félek hogy jobban látszani fog szóval várom én is a válaszokat!
2009. márc. 11. 16:06
 2/12 A kérdező kommentje:
én gyantázni nem akarom:D meg még nem voltam kozmetikusnál és nem ciki ez így bemenni h jöttem kiszőkíteni? xD:D végülis ez a dolga csak azt sem tudom melyik kozmetikushoz menjek:S
2009. márc. 11. 16:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Nyugodtan! A kozmetikus már 300-400-ér megcsinálja! Van amikor én is csak azért mentem! De most felfedeztem hogy kozmetikai boltokban lehet kapni szőkítőport, amit akár otthon is használhatsz, nem nagyon lehet elrontani, mert rá van írva hogy alkalmazd! Én 800 ft-ért veszem!
2009. márc. 11. 16:13
 4/12 A kérdező kommentje:
huh akkor jó:D de én még kozmetikussal kezdem nem tudok magamra bízni ilyet:) jah és az nem fog látszódni h más szőke? tehát olyan lesz mint azoknak akiknek alapból szöszis kis pihe van bajszuknál és mégsem szőlítik? tehát nem ilyen ocsmány szőke lesz ami feltűnik?
2009. márc. 11. 16:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Én alapvetően barna bőrű és hajú vagyok, ezért intenzív a bajszom színe is! A szőkités nem árt neki, és szerintem nem lehet elrontani!!!!!
2009. márc. 11. 16:41
 6/12 anonim ***** válasza:
A gyantázás nem fáj és nem kell szégyenlősködni sem mert nap mint nap több ilyen esettel is találkozik! Én is gyantáztatom 250-ért egy csik és kész :D:)
2009. márc. 11. 17:33
 7/12 anonim ***** válasza:
a gyantázás sokkal jobb. attól mert szőke még ugyanúgy látszik :S
2009. márc. 12. 14:34
 8/12 A kérdező kommentje:
de ha picike?
2009. márc. 12. 16:12
 9/12 anonim ***** válasza:
szőkítsd ki nyugodtan! én is szoktam otthon, veszek szőkítőport és pár perc alatt kész. nekem is csak pici van. szerintem sokkal természetesebb,ha vannak pici szőke szőrök az arcon,mintha csupasz. ;) persze ha már nagyobb, akkor nem biztos :D
2009. márc. 13. 20:00
 10/12 anonim válasza:
Ha csak kis, sötét pihék vannak akkor szőkíts, mert úgy egyáltalán nem látszik.Ez a helyzet velem is.De ha erősebb, vastagabb, sötétebb a szőrzet akkor érdemesebb gyantázni, bár attól erősödik.
2009. nov. 27. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!