Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vény nélkül kapható pattanásra...

Vény nélkül kapható pattanásra való krém/ esetleg gyógyszer?

Figyelt kérdés
1000 ft körül mozogjon mert nincs most sok pénzem.. de olyat írjatok lécci amik be is váltak.. elfogadható időn belül :) kööszönöm.
2011. máj. 12. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:
hali szintén két dolgot tudok tanácsolni azt h menj ki a napfényre kicsit barnulj le hidd el jót tesz neki de ez persze nem elég ahhoz h szép bőröd legyen gyógyszertárba tudsz kapni kb. 500 ft körül mozog naturland spiritus salicylatus rengeteg barátnőmnek ajánlottam már és mind1-nek ebvállt:) és nekem is nagyon szép bőröm lett tőle napi 2x kend át az arcod ne használj púdert alapozót vagy korrektort csak max. ha nagyobb alkalmakra mész ballagás buli (bár ott sem ajánlom 1mert sötét van 2, mert lefolyik:)
2011. máj. 12. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:

előző voltam ezt lehagytam

és kb 2 hétig használt rendszeresen menj ki a jó időre és ne használj semmit rá hidd el h szebb lesz és elég lesz már napi 1x átkenned:)

2011. máj. 12. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem az Aknesol vált be, Rossmannban és dm-ben 1100 Ft körül van.

Sok mindent próbáltam, ez tényleg használt. Keress rá itt az oldalon a nevére, mert sok kérdés van vele kapcsolatban, és olvashatsz más tapasztalatokat róla. A legtöbb embernek bevált.

2011. máj. 12. 14:03
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. máj. 13. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!