szerintem sem néz ki annyira vészesnek amennyire beharangoztad
és elárulok 1 titkot: (hobbi photoshop-os vagyok) az legtöbb magazinban szereplő nő bőre retusált, erősen photoshopolt!(főleg az Avon magazin csinálja)
2011. máj. 13. 11:43
12/21 anonim válasza:
Szerintem sem vészes!!de nézd meg mik lehetnek az okai ha már nem vagy tini,lehet még megszüntetni is lehet//
A kialakulás okai
? Stressz
? Környezetszennyezés (a levegőben található ?kosz? elzárja a pórusokat)
? Mozgáshiány
? Helytelen táplálkozás
? Fogszuvasodás
? Vitaminhiány
? Zsíros és fűszeres ételek
? Túlzott só fogyasztás
? Öröklött tényezők
2011. máj. 13. 13:35
13/21 anonim válasza:
A zsíros bőr ápolására számtalan modern kozmetikai készítmény alkalmas, a legfontosabb azonban, hogy a mindennapokban használt tisztítószereket is gondosan válasszuk meg. A hagyományos szappanok szárítják a bőrt, lúgosító hatásuk tovább erősíti a seborrheát.
Elengedhetetlen, hogy naponta alkalmazzunk arctisztító szereket, melyek megakadályozzák a pórusok elzáródását. Fontos, hogy a bőr legfelső, elhalt hámrétegét rendszeresen eltávolítsuk bőrradírok segítségével. Ezt követően a megtisztított bőrfelületet hidratálni kell.
A külső ápolás mellett figyelmet kell fordítani a megfelelő táplálkozásra, a rendszeres testmozgásra is. Naponta legalább két-három liter folyadék szükséges ahhoz, hogy a nyirokrendszeren keresztül kiürülhessenek a szervezetben felhalmozódott méreganyagok. Emellett a magas vitamintartalmú zöldségek és gyümölcsök fogyasztása is segít a bőrápolásban. előző voltam
2011. máj. 13. 13:36
14/21 anonim válasza:
előttem mar rengeteg tanácsot adtak,meg hogy menj bőrgyogyaszhoz...
én ugy vagyok,h nem hasznalok semmit,és szebb a bőröm,mintha tonikokat hasznalnék...csak reggel megmosom és kész,+kethetente radir.
esetleg probalj meg napozni,h szep barna legyen a bőröd,és akkor kevesbe latszodnak a piros foltok:)
2011. máj. 13. 14:45
15/21 anonim válasza:
Én csak annyit tennék hozzá hogy a bőrgyógyásztól óvva intenélek. Oda tényleg csak a nagyon súlyos esetekben kell fordulni amikor semmi más nem segít, tehát legvégső esetben, de nálad erről szó sincs. A bőrgyógyász olyan krémeket, ecsetelőt, gyógyszereket ír föl ami tényleg javíthat a bőröd állapotán átmenetileg, mivel ezek nagyon drasztikus szerek. De mivel örökké nem használhatod ezeket és leállsz vele akkor halmozottan fog visszatérni a probléma mert a szervezet hozzájuk szokik. Ilyenkor aztán újra gyógyszerek és újra ami egy ördögi kör. Szóval inkább fogadd meg az előttem szólók tanácsait, próbálj életmódot változtatni!
2011. máj. 13. 15:20
16/21 anonim válasza:
Érzékeny a bőröd, figyelj oda, mit használsz. Látom szeplőid is vannak :-) Ha azt el akarod tüntetni, akkor citromlével kenegesd! Aztán, mivel érzékeny a bőröd, oda kell figyelned, milyen anyagokat kensz magadra - legfőképpen olyasmiket keress, ami illat és színanyag mentesek. Ilyen a Nivea, Dove, vagy Oriflame egy-két terméke... Az a lényeg, hogy ápold, reggel mosd meg, krémezd be, várd, amíg felszívódik, utána alapozz. Csak vékony rétegbe, ne vidd túlzásba, mindig natúr sminked legyen. Ha otthon vagy, mosd le, had szellőzzön. Este tonizáld, krémezd. Kérj a gyógyszertárba rá kencét, orvossal felirathatod, máris olcsóbb. :-) ZÖLDTEAZÖLDTEAZÖLDTEA!
2011. máj. 13. 17:26
17/21 anonim válasza:
nekemi is ilyen ,de még nem találtam rá megoldást. :(
2011. máj. 16. 17:09
18/21 anonim válasza:
Figyelj, nem annyira gáz a helyzet. Persze mindenkinek a sajátja a legidegesítőbb, tehát alap, h zavar. Ne haragudj, de meg kell kérdeznem, h nem dohányzol-e? Nagyon sok dohányos nőnél megfigyeltem már az orcákon lévő foltokat, pattanásokat és kitágult pórusokat. Nem elég jó a vérkeringése a bőrnek, nem jut elég oxigén a sejtekbe, így nem tud regenerálódni, így sok gond keletkezhet a bőrön. Ha nem cigizel, akkor viszont egyértelmű, h valami nagyon egyszerű bőrápolási rendszert kell kialakítanod. Arclemosó és valami érzékeny bőrre való krém. Ajánlanám az ilcsi csipkebogyó habkrémét ami a legérzékenyebb bőrökre van, nagyon sok beteg bőrt meggyógyított már az ismeretségemben. Ha valami bolti vagy gyógyszertári, könnyebben beszerezhető krémet szeretnél, akkor megpróbálkozhatsz a La Roche Posay termékekkel. Kifejezetten az irritált, érzékeny bőrökre van kifejlesztve, mindenféle feleslege adalékanyagtól mentes, parfümmentes, nem irritál. Igaz, totál szintetikus, de az nem feltétlen baj. Ha bemész egy gyógyszertárba mindenképpen adnak tanácsot sztem.
2011. júl. 2. 18:17
19/21 A kérdező kommentje:
Faviderm TOT -ot használok 1 hete és javul a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!