Miért nem tűnnek már el a pattanásaim?
Fogalmam sincs, miért nem tűntek el a pattanásaid. Lehet, nem jó a gyógyszer, amit szedsz.
Próbáld meg, hogy minden este bekened az arcodat körömvirág krémmel, nem körömvirág kivonatúval, hanem rendes körömvirágkrémmel. Éjszakára hagyd rajta, majd reggel hagyományos szappannal mosd le, hogy ne legyen zsíros a bőröd.
Velem ugyanez volt, vagyis eleve úgy jöttek ki a pattanások, hogy fogamzásgátlót szedtem, és amikor pattanás ellenesre váltottam emiat, atól se múlt el. Enek egyébként egy nagyon egyszerű oka volt: nem hormonális eredetű pattanásaim voltak.
Azon ne csodálkozz, hogy kencéktől nem múlik, nekem a bőrgyógyász mondta, hogy a pattanásnak mindig belső oka van, ezért hiába kenegetem, ápolgatom, attól csak jobban érzi majd magát :)
Az én bőrgyógyászom vérvételre, fül-orr gégészetre, fogászati panoráma röntgenre küldött, mert szerinte a pattanárt az esetek 90%-ban gyulladás góc okozza. Antibiotikummal viszont 3-4 hónap alatt teljesen gyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!