Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Álló szolitól miért leszek...

Álló szolitól miért leszek rosszul?

Figyelt kérdés
Amikor álló szoliba megyek és bent vagyok ... hányingerem van :SSSSS gyomrom fáj de miért ??
2011. máj. 3. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Felhevül a tested, és mivel nem olyan kényelmes mint ha feküdnél közbe talán azért lehet.
2011. máj. 3. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
vagy a vérnyomásod is lemehet...én is volt h elájultam szoliba:S:D ha ennyire nembírod kevesebb időre menj sztem inkább többször...
2011. máj. 3. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem is vérnyomás...vagy nem ittál eleget, mert ugye kiizzadod a vizet...

viszont, ha napon is így vagy, akkor érdemes lenne orvoshoz menned, persze ezzel nem elijeszteni akarlak, csak ezt is leakartam írni...

ne menj túl sok időre...vagy ha akkor sem oké, akkor...nem tudom, uv-mentes barnulást próbáld ki, monduj ezt nem tudom mennyire jó...

remélem segítettem:)

2011. máj. 3. 21:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Reggel voltam szoliba amikor ez történt ... nem is ittam nem is reggeliztem !
2011. máj. 6. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:

akkor látod, meg is van a válasz:) azért, mert nem ettél, nem ittál, és a melegtől:)

legközelebb legalább igyál, vagy máskor menj, nem lesz semmi gond:)

remélem segítettem:)

2011. máj. 6. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:

jamm és ha ez csak egyszer volt, és azért, mert akkor nem ettél, nem ittál, akkor tuti ezért volt...

ne aggódj mostmár ezen:)

2011. máj. 6. 21:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2011. máj. 6. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!