Mennyire divat mostanában ez a haj?
Ami elől-hátul egyforma hosszúságú,nincs benne fokozat,kb ilyesmi,csak picivel rövidebbe:
nekem tök sima hajam van mindenféle fokozat és tépés nélkül mindenhol egyforma, mégsem unalmas, mondjuk nem is így néz ki mint ezen a lányon.. és igen ez amúgyis póthaj azért mutat így. a valódi haj úgyis felvesz egy természetes formát.
21/L
13:43-as válaszolóra reagálnék.
Pont attól törik jobban a haj, ha fokozatosra van vágva, mert nem egyformán súrlódnak egymáshoz a hajszálak és eltörik egymást. Vágni is nehezebb úgy a hajvégeket. Ha egyenesre van vágva a vége könnyebb frissíteni egy vágással és jobb a hajnak is.
Amúgy egyenes hajon nekem sem tetszik az egyenesre vágott végű, inkább az U alakú. [link]
15:45-nek:
Én nem mondtam, hogy a hajvégeknek jobb a fokozatosra vágás. A hajhagymáknak tesz jót.
A hajvégeknek sem olyan rossz szerintem, amire te gondolsz, az inkább a ritkítás, amikor szinte teljesen random vannak olyan hajszálak, amelyek rövidebbek...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!