Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen legyen a hajam? Mi...

Milyen legyen a hajam? Mi most a divat?

Figyelt kérdés
pár nap múlva megyek fodrászhoz, és fogalmam sincs, hogy mit szeretnék. Hát középig érő, barna hajam van oldal frufruval, alapból hullámos, de általában vasalom. Egyszerüen nincs ötletem hogy milyen legyen. Szerintetek?
2011. aug. 8. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy csak fésülöd, semmit se csinálsz vele.
2011. aug. 8. 16:46
 2/9 Hailey13 ***** válasza:
0%

vágasd le rövidre!:D

esetleg valami melír?

pl vöröses. az úgy oké.

kleopátra sítlusban jól állna szerintem:D

2011. aug. 8. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
én a helyedben növeszteném :)
2011. aug. 8. 16:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Eszti?? :O :D
2011. aug. 8. 16:51
 5/9 Hailey13 ***** válasza:

[link]

úgy, hogy a frufrut ennél egyenesebbre vasalod.:D

vagy el tudom képzelni úgy is, hogy a frufrut kivasalod, a többit begöndöríted. ahh most nekemis megjött a kedvem hozzá:D

HA ilyet fogsz vágatni.

szerintem hátközépig pont jó, minek növeszteni?

minimum pár centit vágass belőle, attól még ugyanolyan lesz, csak még ápoltabb is.

de a helyedben bevállalnám:D

2011. aug. 8. 16:52
 6/9 A kérdező kommentje:

a göndör sajna nem működik, mert kidobja kb 2 óra alatt:S eredetileg pedig nem szép hullámos, sajna:S

azt pedig elfelejtettem, hogy nem szeretnék túl rövidet:D kicsit nehéz eset vagyok..melíron én is gondolkoztam, csak nem tudom mennyire divat még..

2011. aug. 8. 17:05
 7/9 Hailey13 ***** válasza:
31%

bmeg ha levágatni nem akarod mégis mi mást lehetne festésen kívül?xd

amúgy hajlakk.:D azért van, hogy úgy maradjon a hajad.:D

2011. aug. 8. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem divat a melír, a kontrasztos semmiképpen. Esetleg hasonló árnyalatokból sok és vékony csík, ami az eredeti színtől is alig tér el.
2011. aug. 8. 22:38
 9/9 A kérdező kommentje:
utolsó: igen, nekem is ez a gondom, hogy már nagyon nem divat..főleg barna hajban a szőke..
2011. aug. 9. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!