Milyen frizurám legyen mi most a divat?
Figyelt kérdés
13éves vagyok és nem tudom mien frizurát kérjek a fodrásztol.képeket is küldhettek vagy le is irhatjátok2009. szept. 21. 15:42
1/4 anonim válasza:
Most a hosszabb hullámos haj lesz a divat:)
2/4 anonim válasza:
ne csak a divat szerint dönts,azt is vedd figyelembe h mi állna jól neked.
3/4 anonim válasza:
Most mindenki levágatta a fru-fruját...Én nem mert úgy gondoltam sosem nő meg:D Ki hogy látja..Nekem nagyon bejön a göndör haj de nem szeretném egyenlőre még tönkre tenni ezzel a hajamat....Mondjuk jó sok és szép hajam van...
És ezzel én is küzdök..Mivel hiába szeretnék egy csinos köves hajpántot felrakni nem áll meg a hajam hátul mert annyi van..És sajnos a nyakamat is melegíti ezért mindig összekötöm....De kicsi ötletességgel mindig másképp..Csattal csat nélkül,banáncsat
4/4 anonim válasza:
Az őszi divat a konty mindenképp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!