Veet zselé gyanta tapasztalatok?
Hahó! (ha jár erre valaki)
ma voltam rossmannban (szeged, centrumnál) és 600 forinttal le van értékelve a rózsaszín (normál bőrre) veet!
azt nem tudom, hogy más üzletben/városban is, de hátha.
úgyhogy most vegyetek, ha akartok!!
Na vettem a DM-ben 2800ért rózsaszínt.
12 csík van benne, ami használat után vízzel lemosható. A spatulán van egy kis hőmérő, ha a gyanta túl meleg lett piros lesz, ha normál hőmérsékletű fekete. Mikróban melegítettem 45 másodpercig, kicsit meleg lett. Karomon próbáltam ki, nagyon vékony réteget kell csak felvinni, szépen levitte a szőrt, majd vízzel könnyen lemosható nem lesz ragacsos az Úristen is.
Én ma próbáltam ki.
Nem tudom, én nem estem hanyatt tőle, bár lehet, hogy nem csináltam jól.
Ami pozitívum, hogy baromi jó az illata (én rózsaszínűt vettem), és vízzel tényleg könnyen lejön. És nem fájt annyira, mint a hideg gyanta szalagok, vagy mint az epilátor.
Viszont nekem elég sok szőrt ott hagyott, bármennyire próbáltam vékonyan kenni. És a szőr is elég hosszú volt, direkt "növesztettem" és egy hétig csak hosszú nadrágba jártam... Nekem a lehúzó szalag is kevésnek bizonyult, két húzás után már nem tudtam újra feltenni, mert nem szedett le semmit. Bár lehet, hogy ez csak a gyakorlatlanságomnak köszönhető. Ja és elég sokáig vacakoltam vele, de ez is betudható a gyakorlat hiányának.
Viszont elég sok maradt benne, ezt mindenképp elhasználom, hátha mire elfogy belejövök, és én is megszeretem, de ha nem, akkor nem veszek többet ilyet!
nagyon szeretnem en is kiprobalni a zsele gyantat es az itt olvasott tapasztalatok es valaszok alapjan ravetettek engem is h ki adjak erte 3000Ft. En is az erzekeny borre valot vennem meg :)
Koszonom en is a valaszokat mert ez a tema nagyon erdekelt mar azota miota meglattam a tvben a reklamot errol a termekrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!