Milyen a veet zselé gyanta? (tapasztalatok)
Sziasztok!
Én ajándékba kaptam egy rózsaszínt de sajnos nincs benne aletépő csík, se az útmutató...
Fentebb olvastam hogy kell használni, de meg tudnátok mondani milyen csíkkal tudnám helyettesíteni a hiányzó letépő csíkokat?
Köszi!
Sziasztok!
Én is kipróbáltam ma a veet zselégyantát, és csupa jót mondhatok róla. A kéket vettem meg, mert nekem nagyon érzékeny a bőröm, és a pirosság csak 10-15 percig tartott a használata után! Úgyhogy nagyon meg vagyok vele elégedve!
Az pedig, hogy meleg vízzel simán lemosható mind a bőrről, mind a gyantacsíkokról, az pont az i-re! Gyűjtögessétek a dm pontokat és váltsátok ki a 15%-os vásárlási kedvezményetek, azzal együtt csak 2380 ft! :)
Ez komoly? Tényleg nem nőtt be vele?
Nekem a másik bajom a gyantával, hogy egy bizonyos hosszúság alatt nem használható... márpedig így nyáron nem igazán tudom növeszteni, hiszen nem veszek fel 30 fokban hosszú nadrágot...
Sziasztok !
Én is vettem kéket, de még nem próbálta. Az lenne a kérdésem, hogy az egész tubust rakjam be a mikróba, majd amit nem használtam, azt hagyjam hkihűlni és kész??? ennyi?
előre is köszi
bocsánat a kérdésért de az intim részen is ugyan olyan jó tapasztalataitok vannak ?
ma vettem a kéket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!