Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen a veet zselé gyanta?...

Milyen a veet zselé gyanta? (tapasztalatok)

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 21:40
1 2
 11/20 anonim válasza:

Sziasztok!

Én ajándékba kaptam egy rózsaszínt de sajnos nincs benne aletépő csík, se az útmutató...

Fentebb olvastam hogy kell használni, de meg tudnátok mondani milyen csíkkal tudnám helyettesíteni a hiányzó letépő csíkokat?

Köszi!

2011. jún. 7. 17:15
 12/20 anonim ***** válasza:
lehet venni dm-ben, rossmanban letépőcsíkot
2011. jún. 11. 14:46
 13/20 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is kipróbáltam ma a veet zselégyantát, és csupa jót mondhatok róla. A kéket vettem meg, mert nekem nagyon érzékeny a bőröm, és a pirosság csak 10-15 percig tartott a használata után! Úgyhogy nagyon meg vagyok vele elégedve!

Az pedig, hogy meleg vízzel simán lemosható mind a bőrről, mind a gyantacsíkokról, az pont az i-re! Gyűjtögessétek a dm pontokat és váltsátok ki a 15%-os vásárlási kedvezményetek, azzal együtt csak 2380 ft! :)

2011. júl. 6. 19:20
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem csak az a bajom a sima gyantával, hogy utána benő pár szőrszál, ugyanúgy mint epilálásnál... Gondolom ennél sem lenne másképp, hiszen hagymástól szedi ki a szőrt. Így nekem marad a borotva :(
2011. aug. 21. 17:45
 15/20 anonim ***** válasza:
a fura hogy nekem is gyantázás után beszokott nőni a szőrszál, de amióta a veet zselégyantát használom sohase nőtt be 1 szál sem
2011. aug. 22. 04:11
 16/20 anonim ***** válasza:

Ez komoly? Tényleg nem nőtt be vele?

Nekem a másik bajom a gyantával, hogy egy bizonyos hosszúság alatt nem használható... márpedig így nyáron nem igazán tudom növeszteni, hiszen nem veszek fel 30 fokban hosszú nadrágot...

2011. aug. 22. 11:21
 17/20 anonim ***** válasza:
hát nekem 1 darab szőrbenövésem nincs azóta, és jó mert nem muszály kinőnie telejsen a szőrszálnak, elég ha már fél centis
2011. aug. 22. 12:04
 18/20 anonim válasza:

Sziasztok !

Én is vettem kéket, de még nem próbálta. Az lenne a kérdésem, hogy az egész tubust rakjam be a mikróba, majd amit nem használtam, azt hagyjam hkihűlni és kész??? ennyi?

előre is köszi

2011. szept. 20. 19:29
 19/20 anonim válasza:

bocsánat a kérdésért de az intim részen is ugyan olyan jó tapasztalataitok vannak ?

ma vettem a kéket:)

2012. aug. 9. 20:33
 20/20 anonim válasza:
Nekem az lenne a kérdésem hogy mennyibe kerül.? Teszemhozzá nekem még soha nem volt gyantázva a lábam elsőnek nagyon fáj? én mindíg csak borotválom de beleuntam mert álandoan begyullad tőle a szörtöve vagy hogymondjam...+ 2 naponta szedhetem :S érdekelne csak az a kérdésem hogy mennyibe kerül valaki megtudná mondani?
2013. jún. 3. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!