Kar szőkítése, mit gondolsz?
Korábban vettem egy epilátort.. mivel sötét hajam van, ezért sajna a szőröm is sötétebb :( (na meg persze a világos bőröm van..) A karomon nagyon idegesített a szőr, ezért fogtam, leepiláltam. Ezzel semmi baj nem lenne, ha az epilátor el nem törte volna a szőrszálakat. Az alkarom felső része szép.. csak kis pihék nőttek vissza, viszont az alsó részén (könyöktájt, és feljebb) úgy néz ki, mintha leborotváltam volna, borostás, és vastagabb fekete szőrök nőttek vissza.
Azon gondolkoztam, hogy holnap veszek szőkítőport, és 6%-os hidrogén-peroxidot.. és kiszőkítem. Igaz, hogy ezek kisebb szőrszálak.. 2-3mm-esek, de nagyon zavarnak.
Szerintetek jó ötlet? Eléggé félek, hogy rosszul csinálom, és vagy lemarja a bőrömet, vagy sárga lesz.. :D
Csajok, mit gondoltok? :)
Szerintem is sárga lesz. :/
Gyantát nem próbáltad még??
Később nő ki, és nem is erősíti meg annyira a szálakat mint az epillátoor.
Köszönöm a válaszokat :)
Hideggyantával próbálkoztam, de az sajna nem jött be :( Ma megvettem a "cuccot" és kipróbálom. Szorítsatok :D
Sziasztok, bocsi, h csak most írok.
Megtörtént.. :D és elmondhatom, hogy sikerült. :) Alig látszik, és nagyon örülök neki :) Ajánlom nektek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!