Sötétbarna a hajam, de szeretném feldobni valamivel. Mit gondolsz, hogy festessem be, hogy kicsit extrémebb legyen?
Otthon sehogy. A fekete nem túl jó választás általában, bár most mindenki nyomatja (és a negyedének se előnyös).
Világosabbra meg ugye le kell szívni valószínűleg, azt meg ne erőltesd otthon, főleg tapasztalat nélkül. :D
Esetleg pár színes tincset tetess bele. Gondolom még suliba jársz, és nem feltétlen előny egész évben ciklámen csíkokkal a fejeden rohangálni, javaslom tetess bele pár póttincset. Az még nem is olyan drága, és ha megunod vagy házirendbe ütközik, akkor le lehet vetetni, és a hajadat se teszi nagyon tönkre.
Ha kicsit szolidabb vagy, akkor tetess bele melírt, 1-2 árnyalattal világosabbat/sötétebbet, lehetőleg 2 színből, az jól néz ki, természetes és mégis változás.
Nekem is sötétbarna, én is akarok bele valami újítást! :) Nekem lilás melírt ajánlottak. Kifogom próbálni valamikor az tuti! :)
[link] - ez igaz fekete, de barnában is nagyon jól mutat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!