Nem merem elmondani. Hogy vegyek magamon erőt? Talán önbizalomhiány?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy szeretnék új frizut vágatni. De apukám mindig is olyan volt, hogy nem szereti a változásokat. Anyum azt mondta, akkor mehetek el fodrászhoz, ha már elmondtam apunak. De nem merem, mert félek a véleményétől. Mit tehetek? Köszi a normális válaszokat.2011. ápr. 25. 17:04
1/6 anonim válasza:
apád nyilván a mélyrehatóbb változásokat nem szereti pl új városba költözés. ezt engedni fogja. ha nem, akkor fogd a pénbzed és menj el, utólag nem tud mit tenni.
2/6 anonim válasza:
Elmondod neki. Max felháborodik.
3/6 anonim válasza:
nem hiszem, hoyg nagy beleszólása van apudnak, legalábbis nem kéne, mondd el neki
4/6 anonim válasza:
Csak vannak jó pillanatai apádnak. Fogj ki egy ilyet, és akkor óvatosan, de határozottan mond el, hogy mit akarsz.
5/6 anonim válasza:
Na ne röhögtessetek már, azt hittem valami komolyabb dolog. De nem a fejedet vágatod le, nem 3 piercinget rakatsz az orrodba, nem a homlokodat tetováltatod, nem zöldre festeted a hajad, hanem új frizurád lesz, mit kell ezen elmondani?
Apádnak semmi köze hozzá, a te hajad, te viseled, menj és csináltasd meg, aztán ha nem tetszik neki hát kit érdekel? Talán akkor szólj be neki, hogy ő meg ne vágassa a haját mert neked a seggig érő tetszene rajta.
Legyen már ennyi önállóságod hogy eldöntöd te magad hogy milyen hajat szeretnél és nem a szüleidet kérdezed hogy ugyan szabad-e, aztán ha nem engedik akkor örökké majd ugyanolyan frizurával kell rohangálnod.
6/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem nyugodtan mondd meg apudnak,hogy neked ez fontos és te ezt szeretnéd. Szerintem megfogja érteni,ha nem akkor meg a legrosszabb,hogy mérges lesz,de majd megbékél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!