Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem merem elmondani. Hogy...

Nem merem elmondani. Hogy vegyek magamon erőt? Talán önbizalomhiány?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy szeretnék új frizut vágatni. De apukám mindig is olyan volt, hogy nem szereti a változásokat. Anyum azt mondta, akkor mehetek el fodrászhoz, ha már elmondtam apunak. De nem merem, mert félek a véleményétől. Mit tehetek? Köszi a normális válaszokat.
2011. ápr. 25. 17:04
 1/6 anonim válasza:
apád nyilván a mélyrehatóbb változásokat nem szereti pl új városba költözés. ezt engedni fogja. ha nem, akkor fogd a pénbzed és menj el, utólag nem tud mit tenni.
2011. ápr. 25. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Elmondod neki. Max felháborodik.
2011. ápr. 25. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hoyg nagy beleszólása van apudnak, legalábbis nem kéne, mondd el neki
2011. ápr. 25. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak vannak jó pillanatai apádnak. Fogj ki egy ilyet, és akkor óvatosan, de határozottan mond el, hogy mit akarsz.
2011. ápr. 25. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Na ne röhögtessetek már, azt hittem valami komolyabb dolog. De nem a fejedet vágatod le, nem 3 piercinget rakatsz az orrodba, nem a homlokodat tetováltatod, nem zöldre festeted a hajad, hanem új frizurád lesz, mit kell ezen elmondani?

Apádnak semmi köze hozzá, a te hajad, te viseled, menj és csináltasd meg, aztán ha nem tetszik neki hát kit érdekel? Talán akkor szólj be neki, hogy ő meg ne vágassa a haját mert neked a seggig érő tetszene rajta.

Legyen már ennyi önállóságod hogy eldöntöd te magad hogy milyen hajat szeretnél és nem a szüleidet kérdezed hogy ugyan szabad-e, aztán ha nem engedik akkor örökké majd ugyanolyan frizurával kell rohangálnod.

2011. ápr. 25. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nyugodtan mondd meg apudnak,hogy neked ez fontos és te ezt szeretnéd. Szerintem megfogja érteni,ha nem akkor meg a legrosszabb,hogy mérges lesz,de majd megbékél. :D
2011. ápr. 25. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!