Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrtelenítés tini lányoknak...

Szőrtelenítés tini lányoknak és fiúknak, hogy?

Figyelt kérdés
Egy tini lánynak fiúnak (13év felett) mivel érdemes szőrteleníttetnie úgy hogy az tartós legyen? (ebben fiúknál: has, mellkas stb.; lányoknál: láb, kéz)
2009. márc. 5. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
gyanta!Az mindegy hogy 13 éves vagy vagy éppen 23 de ha szőrteleníteni szeretnél akkor gyanta a leghatékonyabb,legtartósabb.De egy 13 éves fiúnál azért a hason,mellkason,nem kéne!!!!Lányoknál ha nagyon vészes akkor a láb,fan szőrzet. De vigyázni kell!!!A borotvától csak jobban szőrösődsz.És ha elkezded egyszer a szőrtelenítést nincs megállás,mert erösödni fog!
2009. márc. 5. 21:08
 2/10 anonim válasza:
94%

a borotvától valószínű szőrösebb lehetsz,de gyantától nem hinném...az szerintem még ritkítja is sokszor.saját tapasztalat!

holdnaptárt se árt néha nézegetni:)

2009. márc. 5. 23:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen a borotva és a gyanta is jó. Az epillátort pasiknak nem javaslom, mert általában elég rosszul viselik. Sok idő még megszokja az ember fia/lánya, én sosem használnám. A szőrtelenítő krémeket sem javaslom, tulajdonképpen kémiailag feloldják a szőrszálat. Intim területen főleg nem használatos!

Egyébként erősebb tudtommal csak a borotvától lesz a szőr.

2009. márc. 6. 07:18
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi szépen aranyosak vagytok h már órákra rá válaszoltok!

megfogadom!

és még várom az érdekes kommenteket!! amúgy a villanófényes szőrtelenítés hogy áll ebben a korban?

2009. márc. 6. 19:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok és 13 évesen már szőrösödött a mellkasom és a hasam.Leborotváltam de nagyon megerősödött és most már rengeteg van.
2009. márc. 6. 19:55
 6/10 A kérdező kommentje:

hát nem toom éppen "megnéztem" h mennyire és akkor eszembe jutott hátha írtak vmit hát jah

de télleg a borotva az azért nem jó mivel csak a szárát vágja le

a gyanta meg kitépi a tövét is :DD

2009. márc. 6. 23:10
 7/10 A kérdező kommentje:
addig mondjátok ezt a gyantát h sztem jövőhéten időpontot kérek XDD mert már zavar XDDD
2009. márc. 6. 23:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Gyantáztasd le!Azóta már én is gyantáztatom.(előző voltam)
2009. márc. 8. 07:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Sztem az epilátor a legjobb, és azt olvastam, hogy a legtartósabb is.
2010. jan. 30. 23:01
 10/10 A kérdező kommentje:
:DDD Ez volt az első kérdésem ezen az oldalon, még márciusban XD..
2010. jan. 30. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!