A körömvirág kenőcs jó a heg kezelésére?
Van egy kb fél centis heg a szám fölött. Esztétikai beavatkozásom volt 2 hónapja,plasztikai sebész műtött. A heg körül rózsaszín folt van. 2 hete elkezdtem kenni körömvirág krémmel. Ez jó rá? Körülbelül mennyi egy heg gyógyulási ideje? (mikorra fehéredik el?) Előre is köszönöm a válaszokat! :)
20/L
Szia!
Nekem jó szokott lenni, de mondjuk gyakrabban kenem már babapopsikrémmel :D az is jó, mert mindkettő sejtmegújulás elősegítő hatóanyagokat tartalmaz.
Anno bnőim röhögtek h babapopsokrémet kenek a fejemre, meg h a körömvirágkrémet a lovakra szokták aztán ők is elkezdték miután a fejemről a patti pici sebek 1-2 éjszaka alatt eltűntek :D
Hogy milyen gyorsan gyógyul? Ne tudom, nagyobb heg gondolom több idő, ráadásul műtéti tehát gondolom nem csak a felhám sérült. Légy türelmes! Ha nagyon nem tetszik Vichynek van hegeket is elfedő alapozója!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!