Ha körömvirág krémmel kenem az arcom a pattanások miatt akkor abból nem lehet gond ugye?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 21:35
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem, sőt, nekem csak az használt, meg a bőrradír. A körömvirág gyulladáscsökkentő, úgyhogy használd nyugodtan, korlátlan mennyiségben! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. júl. 22. 21:45
3/5 anonim válasza:
Meg nagyon nehéz,zsíros.Így újabb pattanások várhatóak.
4/5 anonim válasza:
Második, ez hülyeség, ugyanis nekem a BŐRGYÓGYÁSZ mondta, hogy kenegessem körömvirágkrémmel. És nekem csak az használt, nem a mindenféle nivea és társai kencefice, többezrekért.
5/5 anonim válasza:
Utolsó!Én is kozmetikus vagyok,bőrgyógyász mellett dolgozok.Valóban nem kell több ezret fizetni,de a körömvirág nagyon zsíros,telíti a bőrt így pattanások várhatóak.A kamilla százszor többet ér pl.De anyagismeretbe ne menjünk bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!