Nagy ajkakat hogy kell gyantázni?
Figyelt kérdés
Ott nem is lehet annyira kifeszíteni.Érdemes próbálkozni vele?Már rutinos gyantázó vagyok, de ott félek2011. ápr. 21. 17:47
1/8 anonim válasza:
:) Én nem merném,az nagyon fájhat. Viszont ha rutinos gyantázó vagy, segítenél nekem? :) Boccs az offért, de érdekelne, hogy hogy lehetne elkerülni a bikini vonal gyantázásánál a véraláfutást? A tépéstől tök csúnya lesz a bőröm,ha lazábban húzom, úgy nem szedi a szőrt. Köszii
2/8 anonim válasza:
Úgy kell, nekem legalábbis az a módszer vált be, hogy nagyon pici gyantacsíkokkal csinálom azokat a részeket, ahol nem lehet teljesen kifeszíteni a bőrt. Kb ilyen kétszer-két centis gyantacsíkokra gondolok és akkor apránként haladok vele.
Első válaszoló: hintőporozd be az adodd területet, így csak a szőrszálakat tépi ki a gyanta, a bőrödet nem irritálja, és próbáld meg gyorsabban letépni, mint eddig, mert a véraláfutás annak a jele, hogy nem rántod le elég gyorsan a gyantacsíkot, így megsérti a bőrödet.
3/8 anonim válasza:
a borotválás sokkal kiméletesebb.
4/8 anonim válasza:
Köszi kedves Második, aranyos vagy, hogy segítettél. Első voltam :)
5/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, első válaszoló, én is segítettem volna :)
2011. ápr. 21. 19:19
6/8 A kérdező kommentje:
2.válaszoló köszi, így tényleg biztos jó lesz, kipróbálom :)
2011. ápr. 21. 19:21
7/8 anonim válasza:
Szerintem inkább bízd kozmetikusra, ő nagyon szépen meg tudja csinálni.:)
15/L
8/8 A kérdező kommentje:
kozmetikushoz nem szeretnék menni :s
2011. máj. 15. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!