Lehet gyantázni tetoválást?
A bokámon van tetoválás, és szeretném a lábamat legyantáztatni.
Nem tépi ki a szőrrel együtt a festéket is gyanta?
Köszi
Tetkó méretű gyantát tegyél rá, aztán miután leszedi a tetkót nyomd magadra újra a gyantát és szorítsd rá a bokádra vagy ahova akarod, és kevés vízzel vizezd be, majd hagyd kint száradni a napon egy napon keresztül...
Mondd, hogy nem gondoltad komolyan. :D Tetoválást beleégetik a bőrbe, nem?
Nem, a tetoválást nem beleégetik a bőrbe, hanem belevarrják.. nézz utána mielőtt butaságokat írnál.
Van egyáltalán tetoválásod?
Igen is komolyan kérdeztem, hiszen nemtudom milyen mélyen van egy egy szőrszál és hogy kitépheti e a festéket.
szerintem nem szedi le a tetoválást. nekem nincsen, de ugy gondolom, hogy mivel a bőraljábol indul ki a szőr, és talán a tetoválás alatta van nem?
meg hát a bokádon nincsen annyi szőr már nem? vagy talán kérdezd meg a kozmetikusodat... ö biztos tudja
Köszi a válaszokat!
Közben megkérdeztem egy tetoválót.
Ez volt a válasz, ha esetleg valakinek kell majd még:
Ha már teljesen letisztult a tetkód és megerősödött a bőröd és nem érzékeny(ez kb.jó egy hónap).Akkor már lehet gyantáztatni, és nem kell félned hogy ki jön majd valamennyi festék....
Arra már beült ill. meg állapodott a festék a bőrödben!
Annyi a dolgod hogy vársz vele pár hetet.
De jó, köszi, hogy választoltál a kérdésedre, éppen ezt az információt kerestem 😊❤️
Még csak bő egy hetes a tetkóm, a bokámtól felfelé indul, úgyhogy akkor még várok kicsit a gyantával azon a részen 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!