Hogyan kell labat gyantazni? Valaki elmeselne nekem elejetol vegeig, mert meg soha nem gyatnaztam; nagyon faj?
Ha még azt se láttad ahogy kozmetikus csinálja akkor szerintem ne kezdj neki egyedül.
Amúgy felmelegíted a gyantapatront, és húzol egy csíkot a szőrnövekedésének irányába, aztán rásimítod fentről lefelé szintén szőrnövés irányába a lehúzócsíkot, majd szőrnövekedéssel ellentétesen hirtelen lerántod. Figyelj, hogy hagyj egy kis helyet megfogni a papírt, ne gyantázd össze.
Gyantázás előtt fürdés, mert utána nem nagyon szabad víznek érnie a lábat, porolni sem szabad, utána pedig olajos törlőkendővel tudod letörölni a gyantát, amit esetleg nem húzott le a papír. (ezt célszerű előre beszerezni a többi cuccal együtt, kicsit gáz a konyhába szaladgálni étolajért)
Szerintem nem vészes, epiláláshoz képest mennyei.
Ja, patron melegítés: lehet hozzá gépet venni, de ha nem akarsz beruházni, akkor forró vízben, barátném mikrót is ajánlotta, csak vigyázni kell, nehogy túlforrjon és megolvadjon az egész cucc, cosmagolással együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!