Hogyan lehet kellemes, hosszan tartó illatot elérni?
Figyelt kérdés
Ha odamegyek pl barátnőimhez, nekik mindig olyan kellemes az illatuk. Én is szeretném ezt elérni, de az illatos tusfürdőt és deót nem szeretem. A parfümmel hogyan lehet hosszantartó jó illatot elrni? Hova kell fújni?2011. ápr. 20. 20:19
1/2 anonim válasza:
Fül mögé, csuklóra, hajra, ha jó az idő, én a bokámra is szoktam :)
2/2 anonim válasza:
A saját illatod megszokod, ezért nem érzed.
Valószínűleg ők sem érzik már, ezért használnak belőle többet. :)
Ha a ruhára fújod, akkor sokáig érezni az illatát.
Nekem a legtöbb parfüm illata nem jön be, de van egy kedvenc testápolóm. Öltözés előtt bekenem magam, és akkor a ruháim is átveszik az illatát. Sokáig tart!
A hosszantartó illat titka a jó minőségű parfüm, ami ugye kicsit (vagy sokkal) drágább, mert a hordozó anyag adja a tartósságát, és ez növeli az árat is.
Érdemes olyat keresni, aminek az illata is jó, drogériában kapható (nem hamisítvány, ha van Avonos, Oriflame-es ismerős, tőle is rendelj nyugodtan) és elfogadható árban van (esetleg kisebb kiszerelés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!