Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hónalj szőrtelenítés 14...

Hónalj szőrtelenítés 14 évesen? (elég fontos)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és már elég szőrös a hónaljam, de anya a borotválás ( főleg lent ) természetellenesnek tartja. De a hónalját ő is borotválja. Nem tudom hogy hogy álljak oda elé és hogyan mondjam neki hogy én most szőrteleníteni akarom? és hogyan szőrtelenítsem? , légyszíves komoly válaszokat
2011. ápr. 19. 20:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát mond meg neki, hogy már a barátnőid is borotválják és hogy cikinek tartod, hogy neked nem borotvált. Meg hogy te is nagyon szeretnéd már, mert ez így higiénikus.

Amúgy én titokban kezdtem el. Anya egyszer meglátta és megemlítette: hogy na látom leborotváltad. Bolintottam, aztán annyiban hagyta.

2011. ápr. 19. 20:33
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha jót akarsz magadnak, akkor nem borotválod semmidet, attól megerősödik. Menj el kozmetikushoz és gyantáztasd le, hosszú ideig szép marad majd, mondjuk kissé kellemetlen, de meg lehet szokni. Vagy epilláld le magadnak, bár ez is tud fájni.

Anyukáddal meg próbáld megbeszélni, hogy manapság nem divat a szőr a nőkön, sőt már a férfiakon sem, így hátha megérti. Egyszerűen egy arra alkalmas pillanatban, mikor ketten vagytok, hozakodj elő a témával, nem hiszem, hogy elutasító lenne.

2011. ápr. 19. 20:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért kellene neki elmondani? Bemész a fürdőszobába, magadra zárod az ajtót, fogsz egy borotvát, borotvahabot, és leborotválod. Ennyi! Nem kell erről a családnak is tudnia. Bár nem hiszem, hogy bármiféle probléma lenne abból, hogy a hónaljadat (vagy más testrészedet) szőrteleníted. Ez egy teljesen természetes dolog, ne aggódj.
2011. ápr. 19. 20:34
 4/13 anonim ***** válasza:
anya nekem se engedi de én leszoktam szerintem te is nyugottan leborotválhatod
2011. ápr. 19. 20:34
 5/13 anonim válasza:
Ne epiláld! A borotvától meg tényleg megerősödik. A gyanta (ha normálisan csinálják jó eszközökkel) a leghatékonyabb és gyorsan kész. Anyudnak meg ne mondd meg, nyáron -ha észreveszi- mondd azt, hogy már jóideje szőrteleníted, hidd el bele fog nyugodni!
2011. ápr. 20. 11:40
 6/13 A kérdező kommentje:
hát igen... gondoltam hhogy nem mondom el, de mi minden elmondunk egyásnak ..azt is elmondtam amikor elöször cigiztem... amugy nagyon köszönöm a válaszokat...:)(:
2011. ápr. 22. 11:30
 7/13 anonim ***** válasza:

Nyugodtan epiláld le vagy gyantáztasd le! A borotvát én sem ajánlom, 4 évig borotváltam magam, és az lett az eredménye, hogy 2 év alatt sem sikerült kikoptatni epilátorral/gyantával :S 9 évesen jött meg, így 10 évesen már bejáratos voltam a kozmetikushoz, mert nem szerettem szőrös lenni. Nem is túl esztétikus. Anyukádnak nyugodtan mond el, hogy TE nem érzed magad jól szőrösen. Vagy egyszerűen csak szedd le. A szőrtelenítés nem egy olyan dolog, amit szégyellni kéne.

19/L

2011. máj. 7. 11:37
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
a cigit simán elmondtad, ettől meg parázol? krisztusom :D
2011. máj. 7. 13:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Na a cigi után ez már semmi!:)

Nyugodtan mond meg neki,hogy kellemetlenül érzed magad,meg hát itt a nyár és így már még jobban idegesít!

Biztos megérti!:)

Amúgy mindegyik szőrtelenítési módszernek megvannak az előnyei és a hátrányai.

Borotva,előnye:fájdalom mentes. hátránya:2-3nap múlva már megint ott van a szőr.

Epilátor,előnye:2-3hétig biztos nincs szőr problémád. hátránya:iszonyúan fáj:|

Gyanta,előnye:ugyanaz mint az epilátornak,de a gyantázást inkább a kozmetikusomra bíznám. hátránya:fáj,de nem annyira mint az epilátor;)

Szóval,én a gyantát ajánlom. 14L

2011. máj. 7. 17:28
 10/13 anonim válasza:
Én a honaljamat azt borotválom..a lábamat pedig gyantásztatom...xD és én 13 éves vagyok...
2011. máj. 7. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!