Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az anyajegyek hány éves korig...

Az anyajegyek hány éves korig jönnek ki? (F. O. n. t. o. s)

Figyelt kérdés

Most vagyok 20 éves és annyi anyajegyem van ,hogy nem igaz,tavalyról idénre csomó újabb megint kijött.

Mi lesz velem így 40-50 évesen?

A másik kérdésem,hogy a szeplőket vagy anyajegyeket nem lehet valahogy halványítani valamilyen krémmel?

Mert az anyajegyeket lelehet műteni ugyan de nekem annyi van,hogy mire azt mind leműtenék belehalnék

Nem nagyon,csak kicsik olyan 0,2-3 mm a legnagyobb is

2011. ápr. 18. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs korhoz kötve. Naptól van akinek kijön, vagy szoli, mivel ilyen típus vagy, ezeket lehetőleg kerüld, legalábbis én úgy tudom veszélyesebb lehet. És rendszeresen ellenőriztesd egy bőrgyógyásszal.
2011. ápr. 18. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Az anyajegy tulajdonképp felhalmozódott pigmentsejtekből áll. Attól függően, hogy a szervezetednek mennyire van szüksége belőlük, tűnhetnek el, illetve keletkezhetnek újabb anyajegyek is.
2011. ápr. 18. 17:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Egy meglévő anyajegy eltud tűnni?

télen mikor nem volt nap akkor is kijött egy-kettő:(

Idős koromra hogy fogok kinézni?:=(

2011. ápr. 18. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:

igen, nekem is rengeteg eltűnt már, és rendszeresen előbújnak újak is

vicces mikor felfedezem őket :D

20/L

2011. ápr. 18. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Van ami magától eltűnik,de igazából kozmetikus tudja neked eltávolítani ami mondjuk nagyon zavar.
2011. ápr. 19. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!