Hogyan lehet megelőzni, hogy ne legyen a testsúly csökkenés velejárója a laza, petyhüdt bőr?
Igazából nem túl sok a súlyfelesleg rajtam, de a hasamon, különösen az alhasi területen bizony felgyülemlett a zsír, az alkatomhoz képest túlzott mértékben.
Az mindenképpen érdekelne, hogyan érhetném el azt, hogy a bőröm ne maradjon laza a fogyást követően.
Tudnátok-e olyan gyakorlatokat - esetleg web címet - ajánlani, amelyek jól beváltak?
Mivel az állóképességem is hagy némi kívánni valót maga után, a mozgáshoz való hozzá hozzá szoktatás kérdésében is kérnék tanácsokat.
Tudom, hogy rengeteg gyakorlat található neten - a bőség zavara - szívesen vennék olyanokat, amelyeket Ti már sikerrel alkalmaztatok.
Előre is köszönet mindenkinek.
Kedves kérdező!
Olvasgass!:)
A helyes fogyás titka az életmódváltás...nem kell koplalni...sok vizet kell inni és mozogni kell,így nem fog lógni a bőr...
Csak akkor kerülheted el, ha sokat mozogsz, a striákat persze így is szokhatod...
Amíg nincs állóképességed és kondid, inkább ne kezdj bele a drasztikusabb fogyókúrába - a legtöbbnek amúgy sincs sok haszna, és még csak nem is egészséges.
Ezeke MELLÉ vehetsz esetleg valami krémet is, de sok haszna azoknak sincs.
Nincsenek striáim. Mint írtam, nem vagyok brutálisan túlsúlyos (58 kg, 164 cm), de a hasam szeretném leadni és azt szeretném elkerülni, hogy a szóban forgó területen a bőr m e g e r e sz k e d e t t legyen.
Tudom, helyileg nem lehet fogyni, ezért érdekelne a fő kérdésemen túl, hogy lehet izmosítani magam. Minden bizonnyal a testem egyéb tájain is van zsírfelesleg (csak az nem "kiabál"), amit szeretnék izomra "cserélni"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!