Wu2 zsírosodás elleni sampon, vélemények?
Bevált? Nem zsírosodik be utána 2 nap alatt a haj?
én csak most kezdem használni.
1× kell vele átmosni vagy 2× a hajat?
köszi!
3-4 naponta mostam a hajam, mikor kipróbáltam. Utána úgy bezsírosodott tőle, hogy 2 naponta kellett mosni. Mivel rettenetesen szárít, a fejbőr megpróbálja kompenzálni a lemosott zsírt. A végét meg teljesen kiszárította, olyan volt, mint a szénakazal, alig lehetett fésülni. És azért egy fenékig érő hajnál nem volt mindegy. Úgyhogy repült a kukába a sampon.
Most azt hiszem van az a hagyományos fajta, amiből van a nagy flakonos, meg van ilyen modernebb kiszerelésű, az nem tudom milyen. Én a nagy flakonost próbáltam.
Amúgy az nem igaz, hogy kevesebb benne a káros anyag, mint a többi samponban.
én most 2 naponta mosom, [link]
a kicsi flakont vetem meg, hogy kipróbáljam.
tényleg száraz lett tőle a hajam és kiállt xD
de hajvasalóval megoldottam...
egyéb vélemény...?
nekem is gyorsan zsírosodik a hajam.
tegyük fel:
megmosom vasárnap este
hétfőn király
kedden elmegy
kedd estére gááz! :/
Szerdára (ha addig nem mostam meg) Borzalom!
...
ha zsíros akkor összekötöm és úgy reménykedek benne hogy nem olyan feltűnő.. de ááh... :S
amúgy 15 vagyok.
Igen az tényleg rossz:/
Utcsó!?a wu2-ről beszélsz? Mielőtt nem azzal mostad milyen volt? Milyen gyakran mostad?
Én is Wu2-t használok, nem az újfajta, krémes állagúakat, hanem az eredeti Wu2 Miraculumot (ami abban a bazi nagy sárga dobozban kapható :D).
Ez az egyetlen sampon, ami kezeli a zsírosodást a hajamon, elég nekem is a heti 2 hajmosás. Amint másik samponra váltok, a hajmosás másnapján már zsíros mint a fene.
Én ajánlom.
Rendben köszi!
én még a fésűt szoktam mindig hajmosás után kimosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!