Tényleg lehetséges hogy nem tudnak semmit kezdeni a hajammal?
Figyelt kérdés
Akárhányszor elmegyek fodrászhoz és viszek képet magammal hogy ilyet szeretnék azt mondja hogy ilyet nem lehet...
Már egy csomó fodrásznál jártam és ami tetszik olyat sose lehet. Amúgy szőke hajam van vállig ér és eléggé bongyor.
Amikor meg megkérdezem hogy akkor milyet lehetne ami divatos azt mondja h csak kivasalni lehet. De én ezt nem hiszem el. Tényleg lehetséges hogy semmit nem tudnak kezdeni vele? Vagy csak ilyen lusták? :)
2011. ápr. 12. 16:57
1/7 anonim válasza:
Hát göndör hajból tényleg nem sok mindent lehet. Mert hiába van fazonra vágva, úgyse látszik. A végét kicsit meg kell ritkítani és kb ennyit lehet. Vasalni meg folyton... :S Tönkreteszi a hajad és az első párásabb időben összeugrik. :S
2/7 anonim válasza:
Szerintem lehetséges.Milyen hajat szerettél volna?
3/7 anonim válasza:
nekem is bongyor és tényleg nem tudnak sokmindent csinálni vele. pontosabban sok olyat nem lehet vele csinálni, ami egy egyenes hajból megvalósítható. vagy ellene dolgozunk és akkor vasalni kell, vagy egy lépcsőzetes vágással rá lehet segíteni, hogy még göndörebb legyen (nekem most ilyen).
4/7 A kérdező kommentje:
utolsó nem tudnál egy képet küldeni h mien a hajad most? vagy vmi hasonlót? am sokszor vasalom de nem akarom roncsolni nagyon a hajam... valami olyasmit szerettem volna hogy ha meglátnak ne egyből egy bárányka vagy egy angyalka jusson eszébe az embereknek hanem egy normális csaj..
2011. ápr. 12. 17:29
5/7 anonim válasza:
hát pedig göndör hajból sose lehet olyan "trendi" frizurát, mint egyenesből... azt könnyebb kezelni. de a hajvasaló nem csak egyenesítésre jó, formázni is lehet vele, én hullámosítani is azzal szoktam. de szerintem eddig olyan képet vittél, amit tényleg nem lehet megvalósítani a hajszerkezetedből, van ilyen sajnos :( szerintem tépesd meg kicsit, mert hiába vágná fazonra nem fog látszódni, ha nem vasalod ki.
6/7 Horkýže Slíže válasza:
ismeros ez a helyzet.....enis igy voltam hosszu evekig akarhanyszor elmentem hogy valami jo frizurat akarok nem a divat miatt csak azer jol jon a valtozas/mindet vasalni kellet volna/.evekig ugyanojan hosszu gondor hajam volt.aztan mar elegem lett es levagattam bubi fazonra vagyis inakbb kleopatra-bubi kevereke.par alkalommal vasalgattam aztan eleg lett belole hogy tonkreteszem a hajam.azota gondoren hordom/csigas gondor dus frizura-olyan jo vad/mindenki oda van erte es enis elegedett vagyok-vegre egy kicsi valtozas:-D
7/7 anonim válasza:
tegnap 17:20 vagyok :)
kb. ilyen a hajam: [link]
tnyleg lépcsősen kell vágni, amikor szárítom egy kis vizes hatású zselét rakok rá és tányéros (diffúzor) hajszárítom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!