Ilyen hajat szeretnék vágás vagy csak szárítás kérdése, hogy magyarázzam el fodrászomnak?
Figyelt kérdés
Ilyesmire gondolok, szoktam látni mostanában sok ilyen hajat, de azoknál még több haj van "hátrahúzva". Szerintetek elől jobban bevágják?
Ebben segítsetek légyszi! Köszönöm! :)
2011. ápr. 11. 13:28
1/6 anonim válasza:
Kinyomtatsz egy-két ilyen fényképet, elviszed, az alapján megcsinálja.
2/6 A kérdező kommentje:
:) Igen, magammal viszem!
Abban szeretnék véleményt, hogyha több hajat akarok oldalt akkor a felső réteget befelé vágja fokozatosan? Csak ilyesmi amire gondolok.....valaki esetleg gondolja mi lehet az elképzelésem? Mert azt nem fogom tudni elmondani :D itt se nagyon sikerül.
2011. ápr. 11. 13:40
3/6 anonim válasza:
Szerintem egy fodrász jobban tudja,h mit kell tennie ahhoz,h így nézzen ki a hajad.Vidd el neki a képet,többen csinálják,mint gondolnád.Így kevesebb a félreértés is.Mondd meg neki,hogy több hajat akarsz itt meg ott.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Akkor próbálok még keresni ilyesmi képeket, ha esetleg valaki segítene nagyon megköszönném, mert nem tudom van e neve ennek a "stílusnak". Ezt a képet is csak úgy találtam, hogy tudom Eva-nak szokott lenni ilyesmi haja!
Légyszi linkeljetek párat és nyomtatok is belőle! :)
2011. ápr. 11. 14:11
5/6 anonim válasza:
Szimplán egy fokozatos vágás, hosszú frufruval. Ha hátrasütöm, akkor hasonló, szárítva meg nem marad úgy. Szerintem ha ez neked tetszik és ilyet akarsz, akkor elég lesz képnek. :D De otthon belőni nem egyszerű. Már hogy maradjon is úgy. :D
6/6 A kérdező kommentje:
Igen azért is irtam, hogy vágáson múlik e hogy ilyen legyen egy haj, de szerintem az is nagyon fontos. Én úgy gondolom, hogy a felső réteg hajat befelé is megszedi fokozatosan és akkor jobban hátra áll. Remélem a fodrászom tudni fogja, mert kép nélkül múltkor nem értette mire gondolok! :D
2011. ápr. 11. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!