Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kozmetikusok! Hozzáértők!...

Kozmetikusok! Hozzáértők! Miért törik a szempillám?

Figyelt kérdés

kb fél éve, még hosszabb volt, volt íve, a spirál csak kiemelte.

de most elég pici és mindenhol egyforma hosszú ( széleken hosszabb szokott lenni )

hónapok óta direkt nem is szempillaspriálozom ki, max 2 hetente egyszer, direkt emiatt.

mit tehetnék? :S

2009. márc. 1. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a sok spirálozástól lehet és most,hogy már eltört hiába pihenteted. Az enyém is ilyen,pedig már nagyon rég ota csak ritkán festem ki. Én még el is fekszem,olyankor láthatoan megtörik:( Lehet kapni szempilla ápoló spirált,próbáld ki,hátha helyrehozza.
2009. márc. 1. 21:37
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi..

volt már ilyen, de akkor magától helyre jött kinőtt, de most már hosszabb ideje ilyen ezért estem kétségbe

valamiféle vitaminhiány okozhatja?? hajam vége töredezik az oké...de a körmeim meg nagyon kemények, erősek...

ezt az ápolót drogériában lehet venni vagy kozminál kérdezzem?

2009. márc. 1. 21:44
 3/5 tade ***** válasza:
Szia. En is tudom ajanlani. Igen a drogeriakban lehet kapni. Bar nekem ilyen problemaim nincsenek, mert szerencsere eleg erosek a szzempillaim. En anno le is nyirtam oket, mert sajnos a bal szempillamat sikerult leegetnem mikor cigimet gyujtottam, es hat hogy neztem volna ki csak 1 szempillaval igy megnyirtam a baloldalit. kb. 1 het vagy 2,de gyorsan visszanottek, szep hosszura, es koszonik szepen jol megvannak. Amugy ebben szerencses vagyok, mert a hajam is gyorsan nol, es nem toredezik :))
2009. márc. 1. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:

A szempilláknak 6 hónap kell, mire teljesen kinőnek. Tehát neked a 2 hónap az még semmi. Nem csoda, hogy még nem jött rendbe. :)

Vegyél gyógyszertárban ricinus olajat (olcsó nagyon) és minden este kend át a pilláidat vele. Szépek, csillogóak, rugalmasak, fényesek, selymesek lesznek! ;)

Valóban vannak ilyen kondicionáló spirálok, de nekem nem sokat értek. Én szemöldökömre használom, hogy álljon valahogy :) De ha nem fested a szempilláidat akkor nappalra áthúzhatod ilyen kondicionálós zselével és az is kiemeli őket valamennyire.

2009. márc. 2. 01:12
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a tanácsokat !

ki fogom próbálni őket. valamilyen sorrendben :)

2009. márc. 7. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!