Kozmetikusok! Hozzáértők! Miért törik a szempillám?
kb fél éve, még hosszabb volt, volt íve, a spirál csak kiemelte.
de most elég pici és mindenhol egyforma hosszú ( széleken hosszabb szokott lenni )
hónapok óta direkt nem is szempillaspriálozom ki, max 2 hetente egyszer, direkt emiatt.
mit tehetnék? :S
köszi..
volt már ilyen, de akkor magától helyre jött kinőtt, de most már hosszabb ideje ilyen ezért estem kétségbe
valamiféle vitaminhiány okozhatja?? hajam vége töredezik az oké...de a körmeim meg nagyon kemények, erősek...
ezt az ápolót drogériában lehet venni vagy kozminál kérdezzem?
A szempilláknak 6 hónap kell, mire teljesen kinőnek. Tehát neked a 2 hónap az még semmi. Nem csoda, hogy még nem jött rendbe. :)
Vegyél gyógyszertárban ricinus olajat (olcsó nagyon) és minden este kend át a pilláidat vele. Szépek, csillogóak, rugalmasak, fényesek, selymesek lesznek! ;)
Valóban vannak ilyen kondicionáló spirálok, de nekem nem sokat értek. Én szemöldökömre használom, hogy álljon valahogy :) De ha nem fested a szempilláidat akkor nappalra áthúzhatod ilyen kondicionálós zselével és az is kiemeli őket valamennyire.
köszönöm mindenkinek a tanácsokat !
ki fogom próbálni őket. valamilyen sorrendben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!