Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a pofámmal, van...

Mit tegyek a pofámmal, van egy hatalmas pattanásom, nem tudom kinyomni, mint tegyek, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy anyám szokta mondani, pofája a lónak van... Nah... Én azt szoktam csinálni, amikor pl. a mellkasomon van, az nagyon fáj, kinyomhatatlan... Én lesprayzem... Leszárítja általában... Legalábbis ez nálam bevállt... Persze nem azonnal, várni kell, és nem letörölni a sprayt... Nekem 5-ből négyszer leszárítja... Ennyi nem volt, csak mondtam, hogy kb. mekkora eséllyel...
2009. febr. 28. 15:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

NE nyomkodd föleg ha nyulladt akkor ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

MErt csak elcseszed.Inkább valamilyen krémmel szárítsd le!

2009. febr. 28. 15:34
 3/10 A kérdező kommentje:
elsőnek, és az milyen spray??
2009. febr. 28. 15:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

mentolos fogkrémet kenj rá, megszárad..kb egy óra múlva mosd le, és kend rá megint.. és ezt ismételd meg sokszor.. éjszakára is rakhatsz rá..

Hétfőre vagy max keddre annyira leszárad, hogy elég lekaparni.

2009. febr. 28. 17:10
 5/10 A kérdező kommentje:
oké, kössz! remélem, mert elég durva... csajom meglátna így, tuti kidobna...
2009. febr. 28. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok: hát nem rovarírtó... :D Egyébként viccet félretéve: ilyen sima dezodor, én speciel AXE-t használok, így az... De nem tudom, én csak azt mondtam, ami nekem be szokott jönni... Hogy neked működik e, azt nem tudhatom...
2009. febr. 28. 19:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az még a jobbik eset. Ha én lennék a csajod alapozót kennék rád, aztán bepúdereznélek :DD

Nekem ha ilyen nagy pattanásom van és nem tudom kinyomni, és már az egész arcom feszül úgy fáj, fogkrémet rakok rá.

Én se akartam eleinte, inkább elköltöttem ezreket a drogériákban. Aztán kipróbáltam és tényleg hatásos.

Nem baj, ha csípi esetleg...

Később már ki lehet nyomni, vagy magától elmúlik szépen.

Néha arctonikkal is töröld át (amikor már nem fogkrémezed).

2009. febr. 28. 19:41
 8/10 A kérdező kommentje:
akkor már tényleg jobb lenne, ha kidobna ;)!! utolsó előtti, honnan szedted ezt a dezodorost??
2009. márc. 1. 15:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nekem is volt dezodoros időszakom :DD gondolom azért lehet jó rá, mert fertőtleníti az alkohol miatt. és akkor leszárítja.
2009. márc. 1. 19:33
 10/10 anonim válasza:
én olyankor egy tűvelmegszurom a közepén olyan mélyen ahogy gondolom és még lehet kitudom nyomni mielőtt beérik
2010. febr. 17. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!