Mitől nőnek rajtam zsírmirigyek? 31éves vagyok, és nagyon kevés pattanásom szokott lenni. Ha nő 1-2akkor rögtön hatalmas kemény dudorok. Miért?
"a Dercum szindróma, másnéven lipomatozis dolorosa (fájdalmas kóros zsírlerakódás). Ez jellegzetesen szintén nőkön található, akik neurózisban, depresszióban szenvednek. Ilyenkor test szerte szimmetrikusan fájdalmas zsírcsomók, göbök alakulnak ki."
Ez jutott eszembe, a reumatológia tételeimből másoltam ide.
szia!
Reumatológushoz utaltasd be magad, de nem komoly annyira, nyugodj meg. Különben is, nem is biztos, hogy ez a bajod. Szerintem kezdd a háziorvosoddal.
Ez egy endokrin betegség nagyban összefügg az immunrendszerrel menny el egy endrokrinológushoz.Ha valóban Dercum syndromád van akkor kezeléssel megoldható de nem gyógyítható !Olyan kor Zsír rakódik le a bőröd alá és, hogy a falósejteknek jusson elég táplálék ezek a lopmak azért képződnek. Csak ennyit tudok mert nem vagyok endrokrinológus .És nemis annak hanem, sürgősséginek tanulok
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!