Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A vöröses árnyalatú festett...

A vöröses árnyalatú festett hajat le lehet szívatni?

Figyelt kérdés
A vöröses árnyalatú hajat le lehet szívatni a természetes hajszínemre, vagy egy kicsit szőkésebb árnyalatúra? Ha igen kb mennyiért?
2011. ápr. 2. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 2. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez sokmindentől függ. Egyrészt a leszívatás az csak nullára tehát kb szőkére megy, aztán ezt festik be olyan színűre, amit szeretnél. De a hajadat nagyon legyengíti ez a procedúra és így nem biztos, hogy megéri.

Mennyire vöröses a hajad? Amúgy a vörös leszívatva kb rózsaszín vagy narancssárga lesz, mert a vörös pigmentet a legnehezebb kiszedni a hajból (vagyis elszínteleníteni, még mielőtt belekötne valaki).

De ha csak mondjuk vörösesbarna a hajad és abból szerenél mondjuk egy középszőkét, akkor azt meg lehet oldani, ha eggyel világosabb hamvas hajfestékkel fested és hamvasító samponnal mosod. Vannak ilyen kis trükkök. Mondjuk az első festésnél még vöröses lesz, de 3.-4.-re már normális. Ha meg leszívatod, akkor meg sima ügy, csak először majd jól ledobja a festéket, és akkor hülyén néz ki (és kopott szőke lesz). De pl egy élénk sötétvörösből nehéz lenne elérni amit szeretnél.

Az ár meg sokmindentől függ, fodrásztól, felhasznált alapanyagtól, hajhossztól... Én azért 10e feletti összegre tippelnék, de biztos van olcsóbb, csak én még olyan helyen nem voltam.

2011. ápr. 2. 16:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

A hajam középhosszú, és már egy ideje hagyom lenőni, a vörösesbarna árnyalatot. Egyáltalán nem sötétvörös, vagy piros. Kb eddig egy 15-20 centi nőtt le a hajamból, csak nagyon elüt a világos hamvasbarnától... És a hajamat szeretném átmenetes színűre festetni.. tehát nem konkrét melírozással, és nem akarom az egész hajam szőkére, mert azt szeretném ha eredetinek tűnne, és a világosbarnába lennének hozzá hasonló, csak néhány árnyalattal világosabb színek, azt szeretném, hogy összhangban legyenek. Linkelek be képeket az elképzeléseimről.

2011. ápr. 2. 16:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. 15-20 centi jóég... Nem akarlak elkeseríteni, de tök felesleges volt eddig lenőtt hajjal mászkálnod, mert így csak megnehezítetted a fodrász dolgát, egy vörösesbarát leszívatás nélkül is egy erősebb hidrogénperoxiddal vissza lehet festeni, így viszont ugye a természetes hajad nem ugyanúgy fogja majd be a festék, mint ami festve volt. El se tudom képzleni, hogy 2 centinál nagyobb lenövéssel utcára menjek... ráadásul ennyit legalább fél év alatt nő!!! Sose étettem azokat akik inkább lenövesztik a hajukat, mint átfestik. először átfestem, és amikor már majdnem olyan színe van, mint az eredeti, akkor növesztem le, mert az úgy nem látszik...
2011. ápr. 2. 16:56
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

(az uccsónál Jennifer Aniston-os hajra gondoltam)

2011. ápr. 2. 16:56
 6/6 A kérdező kommentje:
De eddig is úgy voltam vele, hogy átfestem szőkére,és narancssárga lesz a fejem.... úgy aztán meg pláne nem mennék utcára, viszont nem annyira látszik a lenövés,de nem nagyon szép.. szóval hiába 2-átfestés..ha az elsőnél narancssárga lesz...jah..most meg már pláne nem lehet befesteni. Viszont azért kérdeztem,hogy az alját le lehet szívatni??
2011. ápr. 2. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!