Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudtok pattanások ellen...

Mit tudtok pattanások ellen ajánlani?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Nagyon el vagyok szomordva.Nagyon sok pattanásom van az arcomon és a hátamon.Annyira kényelmetlenül érzem magam a bőrömben.Mit ajánlotok,inkább házi praktikára lenne szükségem.13 éves lány.
2011. ápr. 2. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
nem létezik olyan házi praktika, ami tényleg hatásos. el kell menned bőrgyógyászhoz, ő szakszerűen fog kezelni és felírja a megfelelő készítményeket, amelyek használatával nagyon hamar elmúlnak. (tapasztalatból beszélek)
2011. ápr. 2. 15:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem azok a kenceficék segítenek, amikben van szalicilsav, nagyon hatásos tud lenni ha rendesen használod! Mitesszereken nem segített, de a pattanásokon igen, sokat.
2011. ápr. 2. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Neked erre van szükséged,nekem nagyon bevált:gyógynövénydiszkontban van áruházakban(többnyire)megtalálhatod:A Szulfokoll-tól egy Kén-ichthyolos arclemósó/tusfürdő(ez van a dobozára írva).Tulajdonképpen arclemosónak használom,de tudfürdőnek is lehet.Nem is olyan drága,600-700 ft.körül van
2011. ápr. 2. 17:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen és azt a tusfürdőt a dm-be vajon meg lehet kapni?
2011. ápr. 2. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Minden nap arctisztító habbal törzsöld át az arcod, ez le fogja mosni a szennyeződéseket. Ezután arcra való tonikkal töröld át. Majd kend be magad arckrémmel.

Pár havonta járj el kozmetikushoz, nagyon sokat segít:).

15/L

2011. ápr. 3. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
A 17:01-es vagyok:szerintem igen...de nem 100%.Csak azért nem tudom mert én még sosem vettem ott.Bocsi hogy ilyen soká írtam választ,de egész véletlenül néztem meg a megválaszoltakat.
2011. ápr. 4. 22:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek.Holnap megyek es megnezem huu eletmento vagy kosszi(L)
2011. ápr. 8. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!