Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanasok! Mit tudtok ellene...

Pattanasok! Mit tudtok ellene ajanlani/?

Figyelt kérdés
Meg csak 13 eves lany vagyok,de maris az egesz homlokom tele van meg a hatamon is van pattanas.Mit tudtok ajanlani?Annyira idegesit mikor masoknak latom ,hogy nincs olyan sok de nekem rengeteg van,:(( :'(
2011. febr. 3. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
www.dermahelp.hu
2011. febr. 3. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Rendes bőrgyógyász. Antibiotikum (ha szükséges) és ad receptet arclemosóra, éjszakai, ill. nappalai arckrémre is.
2011. febr. 3. 13:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy egyél rengeteg fokhagymát. Kicsit büdös lesz tőle a szád, meg az izzadtságod, viszont nagyon egészséges, eltűnnek a pattanásaid, és ha rendesen fürödsz, fogat mosol+ még esetleg rágó is, akkor nincs gond. :)
2011. febr. 3. 13:45
 4/7 anonim válasza:
A pattanások eltüntetéséhez sok szer kapható a drogériákban ha este bekened a pattanást reggel kisebb lesz és nem lesz annyira piros és akkor egy kis alapozóval és púderrel eltakarhatod, de mindig mosd meg jól az arcod, (mert akár egy nap alatt is megtelhetnek porszemcsékkel a pórusaid, és ha az begyullad akkor az nagyon ronda pattanás tud lenni.) arclemosóval, testápolóval, de a legjobb és ami a legolcsóbb az a szappanos víz. Sok szerencsét! :)
2011. febr. 3. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Normális.Ha beáll a hormonháztartás nem lesz.Különbözőek vagyunk.Valaki tiszta pattanás valaki csak mitesszeres.Rendszeres tisztítással és radírral tudod renben tartani.
2011. febr. 4. 07:34
 6/7 anonim válasza:

Szia!

Velem ugyanez volt a helyzet, nekem is sok pattanásom van (bár én 20 éves vagyok), mert kicsit túlműködnek a faggyúmirigyeim. Ez ellen tudsz tenni pl: nem eszel sok olajos magvat meg chipset, vagy pl a fejbőröd mosd kénes samponnal, használj az arcodon esténként kénes szappant, és tisztítsd az arcod, hogy a pórusok kiürülhessenek, kitisztulhassanak.

Illetve én Zineryt nevű kétkomponensű ecsetelőt használok, és nagyon jól használ: ha abbahagyom akkor visszajönnek a pattanások, de ha elkezdem használni akkor 1-2hét és megint szép lesz a homlokom (egy adag 5 hétre jó, és vényes, szóval előtt menj orvoshoz/bőrgyógyászhoz)

2011. febr. 6. 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:
sztem menyj el borgyogyaszhoz minel hamarabb..en 18 eves vagyok es nekem is kb ekkor jottek elo a pattanasaim mint neked..en elkovettem azt a hibat h hallgattam masokra akik azt mondtak h :''majd elmulik az magatol" dehogy..nem multak el..aztan borgyogyaszhoz mentem,,kozmetikusokhoz jartam es most nincsenek pattanasaiom..de a foltok megmaradtak:(
2011. febr. 6. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!