Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak? Nagy baj az,...

Mit csináljak? Nagy baj az, hogy nem szedem a szemöldököm?

Figyelt kérdés
Szóval a lényeg az, hogy egy 14 éves lány vagyok és mindenki szedi az osztályból a szemöldökét csak én nem, pedig nekem tényleg borzalmasan néz ki, és ez régebben nem, de most már igazán zavar, már néha tükörbe is utálok nézni, és ráadásul többen mondták már, hogy ki kéne szedetnem a suliba is. A gond viszont az, hogy bár mondtam a szüleimnek, ők mindig kifogásokkal jönnek, hogy így is szép vagyok, meg majd meg fogom bánni, meg hogy anyukám se szedi, meg azzal, hogy utána nem csinálhatom vissza. Pénzt nem adnak és ha adnának is csakúgy nem mennék el kozmetikushoz, olyan rosszul érezném magam miatta meg nem tudom mit szólnának itthon. Olyan szégyenlős vagyok és sokszor nem bírom újra előhozni a témát mert mindig ilyenekkel jönnek, hogy kinek akarok tetszeni meg stb... Mit csináljak? :( Nagy baj ez? Vagy akkor hogy fogadjam el önmagam?
2011. ápr. 1. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy szemöldökcsipeszt vegyél. Nem kell feltétlenül szólni róla a szüleidnek, lehet, hogy ők észre sem veszik. Csak alulról szedj ki néhány szálat. Több dolgot is tarts szem előtt: ne szedd túl vékonyra, az elejéből és a végéből ne szedj, középről csak akkor, ha az orrodnál összeér.

Ez pl. egy szép szemöldök:

[link]

Itt van egy oldal ami segíthet:

[link]

Itt meg egy videó:

http://www.youtube.com/watch?v=Vu1Hy6ie3lQ&feature=related

2011. ápr. 1. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Márpedig vagy elmész/megcsinálod magadnak, vagy marad a nyavalygás. Egy szemöldök kiszedése nem égbekiáltó bűn, és pár hét múlva visszanő, úgyhogy nem értem, miért bánnád meg.

Én mindenképp megcsináltatnám. Nem vészes az ára sem, attól függ, hol laksz, Pesten 5-600 Ft, vidéken ennél olcsóbb is lehet.

2011. ápr. 1. 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Amúgy én sem értem hogy mit lehetne rajta megbánni!

Attól még hogy az anyukád nem szedi,azt nem azt jelenti hogy akkor te se szedheted....ez pont olyan mint amikor én elkezdtem borotválni a lábam,én is meg kérdeztem otthon h mi lenne ha?és azt mondták h nem jó ötlet,aztán egyszer meg csináltam,el is vágtam a lábam a bokámnál...csak én nem vettem észre hogy magam után hagytam a vér cseppeket...aztán észre vették.Annyit mondtak hogy ejj lányom...és ennyivel le is lett zárva az ügy ,és nem foglalkoztak vele többet!!!

Szerintem kapnál egy kis fejmosást,de aztán elfelejtik....

2011. ápr. 1. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szedd ki a kiálló, oda nem illo szálakat, most amugyis a vastagabb szemoldok a divat, csak az aljából es a kozeperol szedj.. szerintem észre sem vennék a szuleid, ha meg már megcsináltad akkor ugysem tehetnek semmit.
2011. ápr. 1. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!