Mit csináljak? Nagy baj az, hogy nem szedem a szemöldököm?
Szia!
Egy szemöldökcsipeszt vegyél. Nem kell feltétlenül szólni róla a szüleidnek, lehet, hogy ők észre sem veszik. Csak alulról szedj ki néhány szálat. Több dolgot is tarts szem előtt: ne szedd túl vékonyra, az elejéből és a végéből ne szedj, középről csak akkor, ha az orrodnál összeér.
Ez pl. egy szép szemöldök:
Itt van egy oldal ami segíthet:
Itt meg egy videó:
Márpedig vagy elmész/megcsinálod magadnak, vagy marad a nyavalygás. Egy szemöldök kiszedése nem égbekiáltó bűn, és pár hét múlva visszanő, úgyhogy nem értem, miért bánnád meg.
Én mindenképp megcsináltatnám. Nem vészes az ára sem, attól függ, hol laksz, Pesten 5-600 Ft, vidéken ennél olcsóbb is lehet.
Amúgy én sem értem hogy mit lehetne rajta megbánni!
Attól még hogy az anyukád nem szedi,azt nem azt jelenti hogy akkor te se szedheted....ez pont olyan mint amikor én elkezdtem borotválni a lábam,én is meg kérdeztem otthon h mi lenne ha?és azt mondták h nem jó ötlet,aztán egyszer meg csináltam,el is vágtam a lábam a bokámnál...csak én nem vettem észre hogy magam után hagytam a vér cseppeket...aztán észre vették.Annyit mondtak hogy ejj lányom...és ennyivel le is lett zárva az ügy ,és nem foglalkoztak vele többet!!!
Szerintem kapnál egy kis fejmosást,de aztán elfelejtik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!