Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 éves vagyok, még nem...

14 éves vagyok, még nem szedem a szemöldököm?!

Figyelt kérdés
Gáznak tartjátok azt, hogy nem szedem a szemöldököm? Kozmetikus azt mondta, hogy szép, de vannak páran akik azt mondták hogy csúnya...Az én szemöldököm nem olyan íves hanem egyenes fajta és nem vastag, egyáltalán nem, viszont rövid a szemem végéig tart, a szemsarokig vagy nem tudom mi a neve.Kedden megyek vissza kozmetikushoz más ügyből kiszedessem?
2010. aug. 27. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem gáz :'D

Ha azt mondta,hogy szép akkor fogadd el..ő ért hozzá,gondolom nem azért mondta mert nem volt kedve dolgozni .xD

amugy szerintem csináltass neki formát...15 évesen.. de ráér.. ha nem szeretnéd : )

2010. aug. 27. 20:30
 2/11 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem gáz. Én nem járnék veled.
2010. aug. 27. 20:31
 3/11 anonim válasza:
100%

Már miért lenne gáz, ha szép az arcod, szép, ha nem, hát azon egy szemöldökkiszedés nem sokat segít. Én elhinném a kozmetikusnak, ő biztos találkozott már pár bozótosabb egyeddel.

Akinek meg nem tetszik kap*a be.

Az a lényeg, hogy magadnak tetszél.

(És szerintem ne a külsőddel akarj pasizni.. pláne ne szemöldökkel.. a belső sokkal fontosabb.. )

4/11 poppye válasza:
100%
ha neked teccik akkor nem. az a lényeg h te hogy érzed magad úgy. olyan lesz a kisugárzásod. egyébként nem feltétlenül kell kiszedetni. elég ha kicsit igazítanak rajta olyan szálakat szednek ki aki feltünöen nem kell oda..
 5/11 Foorty válasza:
7%

Szerintem gáz, legalább borotválod lent? NEM? Hát gyorsan menj és csináld!!!

Jesszus, hogy mik vannak!

2010. aug. 27. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz, egyáltalán. És ha amúgy is rövid, akkor ne szedd még jobban!
2010. aug. 27. 20:39
 7/11 anonim válasza:
100%
Én nem bírom, ha egy csaj szedi a szemöldökét. Nem tetszik. Vagy ha szedi is, ne annyira, hogy szitne már ne is legyen. Számomra így lehet egy szép női arcot elcseszni.
2010. aug. 27. 20:40
 8/11 anonim válasza:
Én nem tartom gáznak... Főleg, ha a kozmetikus is azt mondja... Ha valami természetesen szép, azt csak elrontani lehet egy beavatkozással.
2010. aug. 27. 21:20
 9/11 anonim válasza:

szerintem abszolút nem gáz:)bár nekem eléggé vékonyra van szedve a szemöldököm,de nekem pl az tetszett,jól is áll:)De,ha neked azt mondták így szép akkor hagyd,vagy max egy kicsit szedesd ki:)

16/Ł

2010. aug. 27. 22:13
 10/11 anonim ***** válasza:
JÉZUSOM! Hát ez botrány! Hogy vagy képes így élni??
2010. aug. 27. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!