Gáznak tartjátok azt, hogy nem szedem a szemöldököm? Kozmetikus azt mondta, hogy szép, de vannak páran akik azt mondták hogy csúnya...Az én szemöldököm nem olyan íves hanem egyenes fajta és nem vastag, egyáltalán nem, viszont rövid a szemem végéig tart, a szemsarokig vagy nem tudom mi a neve.Kedden megyek vissza kozmetikushoz más ügyből kiszedessem?
Ha azt mondta,hogy szép akkor fogadd el..ő ért hozzá,gondolom nem azért mondta mert nem volt kedve dolgozni .xD
amugy szerintem csináltass neki formát...15 évesen.. de ráér.. ha nem szeretnéd : )
2010. aug. 27. 20:30
2/11 anonim válasza:
Szerintem gáz. Én nem járnék veled.
2010. aug. 27. 20:31
3/11 anonim válasza:
Már miért lenne gáz, ha szép az arcod, szép, ha nem, hát azon egy szemöldökkiszedés nem sokat segít. Én elhinném a kozmetikusnak, ő biztos találkozott már pár bozótosabb egyeddel.
Akinek meg nem tetszik kap*a be.
Az a lényeg, hogy magadnak tetszél.
(És szerintem ne a külsőddel akarj pasizni.. pláne ne szemöldökkel.. a belső sokkal fontosabb.. )
4/11 poppye válasza:
ha neked teccik akkor nem. az a lényeg h te hogy érzed magad úgy. olyan lesz a kisugárzásod. egyébként nem feltétlenül kell kiszedetni. elég ha kicsit igazítanak rajta olyan szálakat szednek ki aki feltünöen nem kell oda..
5/11 Foorty válasza:
Szerintem gáz, legalább borotválod lent? NEM? Hát gyorsan menj és csináld!!!
Jesszus, hogy mik vannak!
2010. aug. 27. 20:33
6/11 anonim válasza:
Nem gáz, egyáltalán. És ha amúgy is rövid, akkor ne szedd még jobban!
2010. aug. 27. 20:39
7/11 anonim válasza:
Én nem bírom, ha egy csaj szedi a szemöldökét. Nem tetszik. Vagy ha szedi is, ne annyira, hogy szitne már ne is legyen. Számomra így lehet egy szép női arcot elcseszni.
2010. aug. 27. 20:40
8/11 anonim válasza:
Én nem tartom gáznak... Főleg, ha a kozmetikus is azt mondja... Ha valami természetesen szép, azt csak elrontani lehet egy beavatkozással.
2010. aug. 27. 21:20
9/11 anonim válasza:
szerintem abszolút nem gáz:)bár nekem eléggé vékonyra van szedve a szemöldököm,de nekem pl az tetszett,jól is áll:)De,ha neked azt mondták így szép akkor hagyd,vagy max egy kicsit szedesd ki:)
16/Ł
2010. aug. 27. 22:13
10/11 anonim válasza:
JÉZUSOM! Hát ez botrány! Hogy vagy képes így élni??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!