Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fodrász vágna CSAK frufru-t,...

A fodrász vágna CSAK frufru-t, ha én azt kérem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha pl csak frufru-t szeretnék majd vágatni, akkor is elkérnek 2-3000-et? Meg akkor is megmossák? Tehát pl havonta vagy 2 havonta eljárnék, de fazont nem vágatnék, csak frufrut. Lehet olyat egyáltalán? :) Fazont meg csak 3-4 havonta. Köszi előre is!
2011. márc. 31. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy CSAK VÁGÁS fodrászatba , ahol 1300 levágják mosással szerintem csak ha ennyit szeretnél ! Vagy egy Bio fodrászatba ott is tuti olcsóbb ! Ha helyet szeretnél tudni , akkor írj :)!
2011. márc. 31. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legjobb, ha lakóhelyednek közel elmész, és megkérdezed. Amúgy szerintem fodrászfüggő. Ha normális a fodrász, akkor levágja. Én megkérdeztem több helyen, az egyik fintorgott rá, többet oda nem is mentem, a másik meg tök normális volt, nála 500Ft volt.
2011. márc. 31. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is csak frufrut vágattam magamnak. Bementem, bevizezte, lefésült annyit, amennyit szerettem volna, és levágta. 450 ft volt. Az én hajam elég gyorsan nő, utána már én vágtam le magamnak.
2011. márc. 31. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:
A pénzedért azt vág, amit kérsz.
2011. márc. 31. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:

én is szoktam csak frufrut vágatni, mikor hogy tartja kedvem xD, de van, h gondolok egyet, mert unom a hajamat elmegyek frufrut vágatni, nekem bárhol levágták eddig, bevizezi megfésüli megkérdezi mennyit vágjon, milyen legyen, átvasalja és kész. max 500 ft-t kértek el, de volt olyan is, h csak 180-at :DD

18/l

2011. márc. 31. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:
én is elmentem fodrászhoz megcsinálni nagyon kedves volt és ingyen megycsinálta
2011. márc. 31. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!