A fodrász vágna CSAK frufru-t, ha én azt kérem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha pl csak frufru-t szeretnék majd vágatni, akkor is elkérnek 2-3000-et? Meg akkor is megmossák? Tehát pl havonta vagy 2 havonta eljárnék, de fazont nem vágatnék, csak frufrut. Lehet olyat egyáltalán? :) Fazont meg csak 3-4 havonta. Köszi előre is!2011. márc. 31. 10:56
1/6 anonim válasza:
Szerintem menj el egy CSAK VÁGÁS fodrászatba , ahol 1300 levágják mosással szerintem csak ha ennyit szeretnél ! Vagy egy Bio fodrászatba ott is tuti olcsóbb ! Ha helyet szeretnél tudni , akkor írj :)!
2/6 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb, ha lakóhelyednek közel elmész, és megkérdezed. Amúgy szerintem fodrászfüggő. Ha normális a fodrász, akkor levágja. Én megkérdeztem több helyen, az egyik fintorgott rá, többet oda nem is mentem, a másik meg tök normális volt, nála 500Ft volt.
3/6 anonim válasza:
Szia! Én is csak frufrut vágattam magamnak. Bementem, bevizezte, lefésült annyit, amennyit szerettem volna, és levágta. 450 ft volt. Az én hajam elég gyorsan nő, utána már én vágtam le magamnak.
4/6 anonim válasza:
A pénzedért azt vág, amit kérsz.
5/6 anonim válasza:
én is szoktam csak frufrut vágatni, mikor hogy tartja kedvem xD, de van, h gondolok egyet, mert unom a hajamat elmegyek frufrut vágatni, nekem bárhol levágták eddig, bevizezi megfésüli megkérdezi mennyit vágjon, milyen legyen, átvasalja és kész. max 500 ft-t kértek el, de volt olyan is, h csak 180-at :DD
18/l
6/6 anonim válasza:
én is elmentem fodrászhoz megcsinálni nagyon kedves volt és ingyen megycsinálta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!