Használt már valaki közületek egyszerű bolti (úgy értem nem professzionális/fodrász) hajfestéket hajszíne világosításához?
Hát én már jópár éve csak fodrásszal festetem. De régen londa, wella (fodrászkellékes) festékekkel festettem itthon. Csak azóta megnőtt a hajam, és nehezebb egyedül :)
De mondom, szigorúan fodrászkellékes festék, amihez külön veszel oxit!
Simán lehet.
Nekem eredetileg sötétbarna, és itthon szőkítem. Általában ezt használom:
Mondjuk "leszívatás" alatt én azt értem, amikor szőkítőport is tesznek a dobozba, mert az a por szarrá roncsolja a hajat. Ez a festék is világosít, de nincs benne por, és nem lesz tőle nyúlós, száraz a haj.
Ugye mivel sötét a hajam, nem lesz olyan, mint a képen, de valószínűleg nem is állna jól annak, akinek sötétebb a haja. Nekem ez tökéletesen világosít, (és igen, 9%-os oxit adnak hozzá, rajta van a kis tasakon), ha meg nem, színezővel lehet variálni.
Tényleg meg lehet szépen csinálni, nem ribancosra. (Általában a fodrászok olyan műre csinálják.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!