Mekkora frufruból tud a fodrász oldal frufru-t vágni?
Figyelt kérdés
Az enyém picit szemöldök alá ér, de nem tetszik már az egyenes frufru. Nagyon magas a homlokom is, úgyhogy muszáj frufrut hagynom.2010. szept. 8. 10:02
1/4 anonim válasza:
szerintem az még kevés. de le tudja vágni olyan formájúra hogy jó legyen ha majd megnő. bár lehet eleinte furán fog kinézni. nekem most némileg az orrom alá ér ha előrehúzom, de szerintem még nőhet pár centit.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, akkor még növesztem egy kicsit:)
2010. szept. 8. 11:17
3/4 anonim válasza:
S amíg növeszted semmi mást nem csinálsz?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt az igazán hasznos, és értékes segítséget, amit a második hozzászólótól érkezett.
Mivel ilyen kis kíváncsi vagy, így elárulom, hogy úgy terveztem, hogy amíg megnő a hajam, leülök és bambulok magam elé. Eközben az sem zavar, hogy a két éves gyerekemmel kellene ellátnom, és munkába is kellene mennem, esetleg ellátni a háztartást, ugyanis most a legfőbb feladatomnak a hajnövesztést tartom.
2010. szept. 8. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!