Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sokat roncsol a hajamon, ha...

Sokat roncsol a hajamon, ha egyszer kivasalom?

Figyelt kérdés
csak ki szeretném próbálni, nem tudom számít-e de így is törik a hajam
2011. márc. 30. 16:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha egyszer kivasalod attól még nem lesz túl sok baja, csak ha rákapsz és rendszeresen vasalni fogod. Akkor használj hővédő sprayt :) pl Syoss vagy Got2b
2011. márc. 30. 16:47
 2/10 A kérdező kommentje:

köszi a választ, rákapni nem fogok ez biztos.

Észrevehetően roncsolódni fog a hajam?

2011. márc. 30. 18:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Van egy osztálytársam, aki először hetente, aztán naponta elkezdte vasalni a haját és úgy néz ki, mint egy szalmabála, totál tönkrement a haja. Töredezik, száraz, ... De ha nem használod olyan sűrűn, akkor még nem teszi tönkre a hajad. =)
2011. márc. 30. 18:59
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi :)

akkor egy alkalomtól még nem kopaszodok meg ugye? xD

2011. márc. 30. 19:23
 5/10 anonim ***** válasza:
én is rendszeresen vasalom a hajam ( hetente 1x) és használok hővédőt és nincs semmmi baja
2011. márc. 30. 20:04
 6/10 A kérdező kommentje:
oké köszi :D
2011. márc. 30. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:
dehogyis, egy hajvasalástól csak szebb lesz a hajad :) csak ugye a gyakori használat roncsolja
2011. márc. 30. 20:08
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi, nem akarom csak egyszer kipróbálni, nekem jó így hullámosan csak érdekelne milyen kiegyenesítve. csak elrontani ezért meg nem akarom a hajam :)
2011. márc. 30. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:

nem fogod elrontani szerintem, bíztatni sem akarlak, hisz lehet, hogy szép a hajad hullámosan is :)

de én pl. évek óta minden nap vasalom a derékig érő hajamat csak mellette használok hővédőt, hajpakolást és hajvégápolót és semmi baja a hajamnak :) szerintem szebb, jobban érzem magam tőle, és mivel előtte befújom nagyon illatos és selymes :) de hát embere válogatja :)

előző válaszadó vagyok am:)

2011. márc. 31. 15:25
 10/10 A kérdező kommentje:
oké köszi :D
2011. márc. 31. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!