Milyen hajvasalót ajánlotok? Olyat szeretnék, ami a göndör hajat is jól kivasalja tartósan, de nem károsítja túlzottan (hallottam már ilyenről). Tudtok ilyet?
Olyat, ami be is tartja, amit ígér? Nem. XD
Tehetnek rá ahármilyen bevonatot, ahhoz, hogy egyenes legyen a haj, hő kell, és az árt elsősorban a hajnak. :S
Javaslom, ne sokszor használd, és csak valami jó hővédővel, szerintem egy közepes árkategóriájú vasaló is megteszi.
Azért legalább kerámiabevonata legyen, mert a fémlapos az kegyetlen. XD Egy 5-6ezres kategóriában meg amit találsz, nem tudom milyen üzletek vannak a közeledben, de nézz szét előbb, és ne vedd meg a legelsőt sztem.
Használtam bóvli vackot, lakótársam 25ezres csodaketyeréjét is... ugyanolyan. :D Sőt, az én enyhén hullámos hajam se maradt tartósan egyenes. :(
Ga.Ma lézerionos. Puha és fényes lesz a hajad tőle és egy húzással szögegyenesre vasalja és nekem tartósan az is marad.
19/L
Köszi:)
Hol vetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!