Milyen hajvasalót vegyek az eléggé göndör hajamra?
Figyelt kérdés
Nemrég váltam meg a régitől, amit igaz h nagyon ritkán használtam, de semmire sem mentem vele :S Nekem olyan kéne, ami még az én hajamat is tökürsimává varázsolja. Alapból a hajam hullámos/göndöres, ha kivasaltam, fél ora nem telt el és máris ugy nézett ki, mint "vasalás" előtt. és ha veszek, akkor milyen hővédőt használjak hozzá? Dm-ben lehet kapni?2010. szept. 5. 13:10
1/15 anonim válasza:
Belissima;)
Nekem bevállt:D
És elég jó márka is:D
3/15 anonim válasza:
Mar semmijet. Nem divat a hajvasalas. Most a kocos, hullamos/gondor "Most masztam ki az agybol' a divat megint.
4/15 A kérdező kommentje:
de nekem muszaj, ahogy kinéz göndören a hajam, förtelem :D
ahogy igy utánaolvastam, többen mondjak, h inkább remingtont vegyek, mert a belissima sz.rt se ér...
2010. szept. 5. 15:26
6/15 anonim válasza:
remington, lehet, hogy dárga, de egy életre jó :) reggel bedugom mire visszaérek a wcről már vasalhatom is :D 230 fok fél perc alatt az van ráírva a dobozára.
7/15 A kérdező kommentje:
utolsó, pontosan milyen hajvasalod van? remington..., mi a neve? :DD
2010. szept. 8. 18:30
8/15 anonim válasza:
nekem is Remington van, mindegy milyen, az a legjobb.drága de megéri.
9/15 anonim válasza:
A Ga.ma a legjobb hajvasaló.Nekem már több,mint 4 éve az van,tökéletesen vasal,nagyon hamar felmelegszik.
10/15 anonim válasza:
nekem is göndör a hajam, én Remington S9904-et használok és nekem bevált. :) Hővédő spray: Schwarzkopf got2b vagy krém: L'oréal StudioHotStraight ettől jó puha lesz a hajam. :) Mindkettőt Tescoban vettem. ÉS ajánlom hogy vasalás után fujjál rá fixálót, hogy tovább tartson. :) Remélem tudtam segíteni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!