Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúként mivel szőrteleníthetek?

Fiúként mivel szőrteleníthetek?

Figyelt kérdés

Szeretném a hónaljamat és a mellkasomat szőrteleníteni. Mit használjak?

Néztem a neten szőrtelenítő krémet/sprayt, talán ez tűnik a leghumánusabbnak, de mivel semmi tapasztalatom nincs, kérlek, segítsetek.

19/f

2011. márc. 26. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a krém nem túl jó megoldás. Én inkább borotválom,vagy testszőrnyírót használok,illetve néha legyantáztatom.
2011. márc. 26. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Gyantázzad, azt elég kb 2 hetente.

Ha borotválod akkor már másnap elkezd kinőni... de gondolom ezt tudod. A krém is ugyanaz, csak még vegyi anyagokat is viszel vele a bőrödbe. Azt inkább hanyagold.

2011. márc. 26. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:

szia:)

én lány vagyok, de remélem nem baj ha írok:) szerintem bármivel szőrteleníthetsz, amivel a csajok is...attól függ melyik megoldás lenne a legkényelmesebb számodra, mennyi idő szeretnél erre szánni...

a borotvával gyorsan tudsz szőrteleníteni, de kevésbé tartós, szóval hetente akár többször is meg kell bortoválnod kell...

a szőrtelenítő krémek is vhogy így működnek, de azokból van már olyan is ami egy kicsit lassítja a szőrnövekedést, de ez nem tudom létezik-e férfiaknak való krém...

a gyantázás a letartósabb talán, de ez kicsit fájdalmas, azt mondják egy idő után már nem fáj, ezt nem tudom:D

tehát ezek tudsz szerint tudsz dönteni:)

remélem segítettem:)

2011. márc. 26. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Epilátor? Az "tövestől" tépi ki és egy idő után már egyáltalán nem nő ki szőr azon a területen ahol csináltad. Kicsit drágább megoldás viszont ezért csak egyszer kell fizetni. Ajánlom figyelmedbe a Braun és a Philips márkájú epilátorokat. Azok több évig bírják. Jah és lány voltam :D
2011. márc. 28. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!