Fiúként gáz, ha vasalnám a hajam?
Figyelt kérdés
Eddig soha nem vasaltam ki, de ha kivasalnám, akkor az gáz?
Mondjuk ha nekem tetszik, lesz*rom a többiek mit szólnak :)
Ja, és nem vagyok emo-s :D
2010. dec. 26. 13:16
2/9 nebula válasza:
szerintem nem gáz...en személy szerint szeretem ha egy fiu kivasalja a hajat
17/L
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Ismerek pár személyt én is aki vasalja.
4/9 anonim válasza:
A barátom is vasalja,és ő se emos csak nem szereti ha összevissza áll a haja.Sztem nem gáz.
5/9 anonim válasza:
én nem értem miért lenne gáz..most miiez h a fiuk nem vasalhatják a hajukat?:O öcsém is vasalja de haverjai mindig beszolnak neki..nemhiszem h a hajvasalo csak a lányoknak lett kitalálva..
6/9 anonim válasza:
Én 15 éves koromtól vasalom és még élek :D Nem vertek meg soha.
18/F
8/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Attól függ, milyen a hajad, ha emos féle, akkor jó, de ha rövid, akkor nem hiszem hog. megéri...
9/9 anonim válasza:
nem gáz.ha megnézed a tvbe minden palinak a fodrász vasalja a haját azért áll olyan tühegyesen felfelé.ettöl még nem leszel emos..ez is olyan megszokott dologgá vált a fiuknál minthogy seggtörlés után papirt használunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!