Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok az olyan hajról,...

Mit gondoltok az olyan hajról, ami egyik oldalt fel van nyírva, hátul, másik oldalt pedig váll alá érő? 16/L

Figyelt kérdés

[link]

bocsi a túl hosszú linkért. Tehát ilyesmire gondolok, mint a hosszú hajúnál, csak ahol neki a kopasz rész van, oda pár centis hajat szeretnék.

2011. márc. 25. 18:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de nekem nem tetszik.
2011. márc. 25. 18:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Mindenki véleményére kiváncsi vagyok, a negatívat is elfogadom.:)
2011. márc. 25. 18:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha oldalt tényleg hosszabb, mint amilyen a képen az jól néz ki, de nem olyan hosszú hajjal, hanem olyan, mint Rihannának.
2011. márc. 25. 18:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha punk vagy egyéb extrém stílust képvisel, akkor érdekes. Ha divatmaca, mint a csajok a képen, akkor gáz.
2011. márc. 25. 18:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ronda..
2011. márc. 25. 18:11
 6/12 anonim válasza:

túl extrém

és szerintem se szép

de attól függ hogy milyen a stílusod

2011. márc. 25. 18:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem szép. Max egy fekete csajon tudom elképzelni, hogy jól néz ki, főleg, hogy nekik rengeteg hajuk van, ami amúgy hülyén néz ki, és nekik a fejbőrük se nagyon villan ki a felnyírt részen. :S

De nem túl csajos, szóval tényleg max a neon és necc harisnyák mellé... xD

2011. márc. 25. 18:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy szép arcú lánynak nagyon jól áll szerintem. Van egy csoporttársam, ilyesmi haja van, és hozzá nagyon szép arca, így neki jól is áll:)
2011. márc. 25. 18:28
 9/12 anonim ***** válasza:
jaj elfelejtettem leírni, hogy 2 csajt ismerek akinek ilyen vagy hasonló a haja, az egyiknek vörös a haja és hullámos/göndör a haja és nem punk hanem nőies,szép, a másik csajnak is jól áll, most megnőtt egy picit oldalt és tök jól tudja variálni.
2011. márc. 25. 18:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Van olyan akinek illik az ilyen haj,ha neked tetszik ne foglalkozz mással,sajnos az emhberek többségének szerintem nem jön be.De amugy ha jó csaj vagy egy pasit sem rettent vissza,hogy "hiányos"a hajad:D
2011. márc. 25. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!